MESEČNI HOROSKOP ZA POSLOVNE LJUDE: Šta kažu zvezde za biznis u martu

Ovan

Mnogo snage i optimizma biće vam potrebno da pokrenete nove projekte. Ceo mesec će zahtevati dosta energije da biste uradili sve što ste planirali i da nešto i zaradite. Druga polovina meseca biće aktuelna za novitete. Saradnja sa Vodolijom, Blizancima i Vagom važna je za one koji planiraju nov posao. Najbolje je da putujete i da završite sve što ste propustili krajem prošle godine.

Bik

Imate jaku energiju da se istaknete tokom ovog meseca. U martu su idealni uslovi za saradnju sa Devicom i Jarcem, a zbog retrogradne Venere i sa Ovnom možete sklopiti bolji poslovni dil. Za one koji nisu toliko dinamični, ne bi bilo loše da imaju nekog Škorpiona ili Vagu pored sebe jer su oni vaši i dobri saradnici i prijatelji. Sa Rakovima će se saradnja završiti brže nego što ste mislili.

Blizanci

Ovo je period kada ne treba predugo da čekate da se nešto značajno desi već morate da stupite u akciju. Za Blizance je mart dobar zato što će sva poslovna angažovanja zahtevati veliku energiju. Blizanci koji se bave umnim radom mogu očekivati uspeh posle 20. u mesecu. U svakom slučaju, martovski dani su dobri za komunikaciju, ugovore i pregovore i to od srede do petka.

Rak

Žene Rakovi mogu imati ozbiljnih problema na poslu ili u kolektivu. Jer, deseta kuća koja pokazuje karijeru i uspon, nije baš na zavidnom nivou. Mars i Uran su vam možda doneli u nekom trenutku poboljšanje, ali sada možete biti u konfliktu sa Ovnom, Jarcem, Škorpijom. Koliko god da se trudite, moraćete da menjate svoj sistem vrednosti i rada ukoliko želite da budete tu gde jeste.

Lav

Za one koji nešto započinju ovo će biti prava prilika da se otisnu i urade ono što su naumili. Saradnja sa vodenim znacima kao što su Rak, Škorpija i Ribe, može da urodi plodom. Ovo je za vas povoljan period pa nije potrebno dodatno da zarađujete novac ili da se borite za svoje mesto pod suncem. Bitno je da ne rasipate novac, već da tražite pomoć, u vidu dobrog saveta, ukoliko vam je potrebna.

Devica

Ovog marta će se sve dešavati po principu sudbine koju ne možete da izbegnete. Napeti ste zbog dešavanja na radnom mestu, ne slažete se sa mnogima, ali samo Devica zna kako da prećuti, ostane tu gde jeste i da na kraju pobedi. Kako? Jednostavno, jer je mudra, nije zahtevna, vidi svačiju manu i to koristi kao svoje pobedonosno oružje. Ipak, danas je vreme agresivaca i onih koji žele da nametnu svoj stav, pa to imajte u vidu.

Vaga

Vaš vladar Venera će ovog meseca imati retrogradno kretanje koje neće u principu delovati loše na sve Vage. Bitno je da u prvoj polovini meseca nemate potpisivanje nekih važnih dokumenata ili susret sa ljudima iz inostranstva. Pazite na komunikaciju i na sam pristup sa ljudima, jer od Vage svi očekuju više i bolje, posebno dobru retoriku, savete i prijatan izgled. Već posle 18. u mesecu možete da računate na bolje poslovanje.

Škorpija

Trenutno radite posao ili planirate da radite posao koji zahteva ekscentričnost, maštu, posebno ponašanje, garderobu, neki novi imidž. Verovatno ste vezani za umetnost ili želite da se pokažete svetu u novom svetlu. Sigurno ćete proširiti posao ili otići na neko usavršavanje. Zanimljiv i dinamičan mesec vas očekuje. Pomoć vodenih i vatrenih znakova je nešto bez čega ne možete.

Strelac

Vi ste veoma inteligentna osoba i uvek prethodno isplanirate sve što radite. Sreća vas prati, a poslovi će da se nižu jedan za drugim. Oni koji planiraju da rade značajnije poslove, najbolje je da krenu krajem meseca i nastave ih narednih meseci. Vaš vladar Jupiter je sada u retrogradnoj fazi i može vam omogućiti da pokrenete posao sa nekim prijateljima iz rane mladosti.

Jarac

Pred vama je veoma važan period. Snaga koju imate je izvor koji stalno zrači. Vi niste nesrećni niti nestabilni, ali ponekad imate depresivne epizode. Sva je sreća da iz toga izlazite sami, i to vrlo brzo, jer ste svesni da nema nikoga da vam pomogne. Ovo je period kada treba raditi privatno i svi koji nameravaju da se bave poslom u svojoj režiji, imaju dobru priliku da krenu i da se ostvare u preduzetništvu.

Vodolija

Vodolija će biti pomalo zbunjena ovog marta. Oni koji su na nekoj poziciji, imaće dosta posla da realizuju planirane ciljeve. Ali Vodolija zna da uvek mudro čeka i da posmatra šta će drugi da urade. Saradnja sa Ovnom je važna, mada, pazite na reči koje izgovarate jer može biti nekog nerazumevanja ili pogrešnog shvatanja. U drugoj polovini meseca je tenzija manja, pa će biti i više novca.

Ribe

Sve je vezano za novac, a vi se plašite da li će ga biti. Retrogradna Venera može da vam donese malo ili da vam se vrate dugovi, ali ne ništa preterano, sem da nemate neki vatreni podznak u ličnom horoskopu. Predlog za posao su vam trgovina i turizam. Pred kraj meseca možete očekivati odlazak na poslovni put u inostranstvo. Za vas je to dobro jer se tamo najbolje snalazite.


U ovom broju još i …

  • UNIKREDIT BANKA PODRŽAVA POLJOPRIVREDNE PROIZVOĐAČE: Poljoprivreda ima veliki potencijal za rast i razvoj
  • KAKO ZADOVOLJSTVO ZAPOSLENIH UTIČE NA POSLOVANJE KOMPANIJE: Radna atmosfera i uslovi rada važniji od plate
  • AVANTAGE MODEL POSLOVANJA SOSIJETE ŽENERAL BANKE: I vreme i novac ulažite sa stilom
  • OD SADA MOGUĆA KUPOVINA LOKALA NA LIZING: Jednostavnije uz nansijski lizing
  • OSNOVAN SAVET ZA OMLADINSKO PREDUZETNIŠTVO: Podrška mladima u biznisu
  • BANKE TROŠE ČAK TRI PUTA VIŠE NA IT SIGURNOST U ODNOSU NA DRUGE ORGANIZACIJE Računi u bankama izloženi napadima socijalnog inženjeringa
  • IZAZOV 2017: Koji će trendovi obeležiti 2017. godinu
  • PITER DRAKER: Umeće raspolaganja vremenom
  • Sledeći broj Magazina Biznis izlazi 20. aprila 2017.
Podelite ovaj tekst: