НИШ СВЕ ВИШЕ ДОКАЗУЈЕ ДА ЈЕ БАЗА ДОМАЋЕ ИТ ИНДУСТРИЈЕ: На путу до регионалног лидера за софтвере за мала и средња предузећа

Фирму „Логик“ чини тим од тридесетак стручњака, углавном економске и електронске струке, а имају око 2.400 корисника из целе Србије. Њихов компјутерски програм организује целокупну пословну евиденцију на једном месту и омогућава брз и једноставан увид у сваки сегмент пословања

Милош Јовановић

Фирма „Логик“ основана је пре петнаест година као програмерска фирма која је имала два дела – пословни софтвер и веб пословање. Од 2009. године бави се само пословним софтвером и то на територији целе Србије. Оснивач, власник и директор је инжењер електротехнике Вељко Радовановић, који је и овлашћени рачуновођа и ревизор, а укључен је и у друге економске токове. „Логик“ чини сложни тим од тридесетак стручњака, углавном економске и електронске струке. Око 2.400 корисника из целе Републике потврђује њихову посвећеност послу. Не скривају амбиције да буду регионални лидер у развоју и примени пословног софтвера за мала и средња предузећа. Истовремено се баве развојем сопствене фирме, а пре свега улажу у кадрове, уз паролу „Наши људи су наша вредност“.

– Ми смо млади, проактивни и посвећени. Верујемо да је сваки проблем шанса да покажемо креативност и решењем надмашимо очекивања наших клијената. Верујемо да је сваки дан прилика да наши људи расту и да на тај начин расте и компанија, поручују нишки ИТ стручњаци.

– У фирми влада позитивна, породична атмосфера. Запошљавамо људе који су нам блиски по стручности, ставу, вредностима, по ономе што улажу у фирму. Кадар је углавном економског и електротехничког профила, јер и сам наш производ помаже у пословању и подразумева познавање економије, менаџмента, књиговодства, рачуноводства и дигиталног пословања. Наш колектив чине углавном економисти и електротехничари, а и једни и други морају да познају ИТ струку.

Опширније у штампаном издању


У овом броју још и …

  • РAСT ПOСЛOВAЊA НЛБ БAНКE БEOГРAД: Oдoбрeнo вишe oд 60 милиoнa eврa крeдитa
  • ПРЕМА ОДЛУЦИ НБС, ИНСТАНТ ПЛАЋАЊЕ У СРБИЈИ ПОЧИЊЕ 22. ОКТОБРА: Уместо картице – мобилни све плаћа
  • СРЕДСТВИМА ИЗ ПРЕТПРИСТУПНИХ ФОНДОВА ЕУ РАЗВИЈА СЕ СОЦИЈАЛНО ПРЕДУЗЕТНИШТВО: Сента ће добити социјално предузеће
  • EНTOНИ J. MEJO И НATAН НOИРA: ЊИХOВO ВРEME (4): Раст кроз иновације
  • Следећи број Економетра излази 2. октобра 2018.
Podelite ovaj tekst: