Поверење клијената се стиче годинама

Делта Ђенерали осигурање је од свог настанка пре четрнаест година до данас, једино приватно осигуравајуће друштво у Србији које користи превентивни инжењеринг у осигурању индустријских система

deltaДелта Ђенерали осигурање, попут сваке добро устројене осигуравајуће куће, посвећује значајан део свакодневног пословања превентиви, како би се смањио ризик настанка осигураног случаја, као и спречавање превара у осигурању. То се ради зато што осигуравајућа компанија има обавезу да чува фондове својих осигураника и на тај начин обезбеди брзу и правичну исплату штета.

У Делта Ђенерали осигурању је за ова три сегмента пословања одговоран Веселин Даниловац, члан Извршног комитета. Он објашњава како функционише превентива у најзахтевнијем осигурању имовине – осигурању индустријских система, зашто је Делта Ђенерали осигурање најефикасније у исплати штета и са којим се то преварама у осигурању компанија најчешће суочава и успешно носи.

Неисправне инсталације најчешћи узрок

„Превентива је суштинска реч јер се осигуравајуће куће баве откупом ризика уз одређене услове и по одређеној цени. Куповина полисе за било који вид осигурања је превентива, јер малим издвајањима данас пребацујемо ризике нежељених догађаја у будућности – пожара, поплава, земљотреса, излива воде у стану, повреда – у оквире у којима можемо имати пуну контролу над својим животом,“ каже Даниловац.

Опширније у штампаном издању

Podelite ovaj tekst: