SAM – PRVI VELIKI FORUM MENADŽERA: Otvoren dijalog menadžera i predstavnika vlasti

Održan Prvi veliki forum menadžera SAM – specijalni gost gradonačelnik Beograda Dragan Đilas

Slavko Carić, Slobodan Vučićević i Dragan Đilas

Veliki forum menadžera Srpske asocijacije menadžera (SAM) održan je 25. februara 2010. godine u hotelu Zira. To je prvi u nizu od osam foruma koji će se održavati jedanput mesečno tokom 2010. godine, u organizaciji Srpske asocijacije menadžera. Predsednik Asocijacije Slobodan Vučićević bio je domaćin Foruma. On je pred oko 200 zvanica predstavio koncept Foruma menadžera koji će, osim prilike za razmenu mišljenja i iskustava među članovima SAM, biti i posebno fokusiran na otvoreni dijalog menadžera i predstavnika Vlade i javnih institucija, oko tema značajnih za razvoj privatnog sektora.

Priliku da predstavi Erste banku na Forumu imao je Slavko Carić, predsednik Izvršnog odbora te banke i član Upravnog odbora SAM. Specijalni gost prvog Foruma bio je gradonačelnik Dragan Đilas, koji je odgovarao i na pitanja koja su mu postavili članovi SAM.

Sa novom koncepcijom ovogodišnjeg rada SAM-a koji je zasnovan na otvorenim razgovorima i susretima menadžera sa predstavnicima vlasti i institucija, kao i na pokretanju značajnih pitanja za poboljšanje uslova poslovanja, prisutne je upoznala Maja Piščević, izvršna direktorka SAM-a. Forum menadžera je oblik kroz koji će jačati veze između privrednika koji su članovi SAM-a, s jedne strane, i kreatora ekonomske politike i predstavnika javnih institucija, sa druge strane.

Vučićević: Glas biznisa i glas profesije

Kako je naglasio Slobodan Vučićević , forumi menadžera su prilika da se čuje glas biznisa i glas profesije i da se ostvari neposredna komunikacija sa glavnim kreatorima ekonomske politike.

Opširnije u štampanom izdanju

Podelite ovaj tekst: