Ђенерали: Сви послови у вези са осигурањем могу дигитално, телефонски или онлајн

Посматрајући трендове, захтеве и потребе тржишта, Ђенерали Осигурање Србија прилагођава стратегију дигитализације и иновације процеса новонасталим околностима и клијентима омогућава да све послове у вези са осигурањем обаве дигитално, телефонски или онлајн.

Ђенерали Осигурање Србија својим клијентима омогућава онлајн пријаву штете (штета се може пријавити и телефоном), добијање информација о полиси осигурања, уговарање и обнову осигурања. Клијентима здравственог осигурања на располагању су и Медик кол центар (011 222 0 575) и заказивање прегледа путем Ђенерали апликације. Како је задовољство клијента приоритет Ђенерали Осигурања Србија, на веб-сајту и Ђенерали апликацији, постоји портал за клијенте који омогућава плаћање премије осигурања на рате и бројне друге услуге.

Путем апликације Ђенерали Србија клијенти могу брзо и једноставно купити осигурање и проверавати статус тако купљене полисе, уз детаљне информације о уговореном покрићу, статусу пријављене штете и опцију за обнову, и позвати хитне службе (полиција, ватрогасци, хитна помоћ). Путем ове апликације клијенти се могу информисати о потребној документацији за пријаву штете по полиси осигурања домаћинства и осигурања уговорених преко комуналних предузећа, о документацији коју морају поднети уз пријаву штете на возилу по полиси осигурања од ауто-одговорности и каско полиси, о додатном здравственом осигурању и осигурању екрана мобилног телефона од оштећења. Апликација се може бесплатно преузети из продавница Google Play и App Store.

Ђенерали веб осигурање, прво онлајн осигурање у Србији, клијентима пружа могућност куповине путног осигурања, помоћи на путу, осигурања куће или стана и хитних интервенција у домаћинству.

Пријава штете на аутомобилу постала је много једноставнија јер клијенти Ђенерали Осигурања Србија сада могу самостално да фотографишу оштећено возило коришћењем Snapsheet veb aplikacije и у свега неколико корака реше штету, без доласка у филијалу.

За све послове и питања у вези са осигурањем клијентима су на располагању Ђенерали веб-сајт (www.generali.rs) и контакт центар (kontakt@generali.rs, 0800 222 555 /бесплатан позив/ и 011 222 0 555).

Ђенерали Осигурање Србија пружа услуге и даје савете 24 сата дневно, седам дана у недељи. Компанија је активна и на друштвеним мрежама Инстаграм, Facebook, LinkedIn и YouTube.


У овом броју још и …

  • НАЈНОВИЈИ ПОДАЦИ АГЕНЦИЈЕ ЗА ПРИВРЕДНЕ РЕГИСТРЕ: У 2020. години избрисана 22.052 предузетника и 7.982 привредна друштва
  • ПРЕЛАЗАК НА ЗЕЛЕНУ ЕКОНОМИЈУ, НОВИ ПРОСТОР ЗА ВЕЛИКЕ ИНВЕСТИЦИЈЕ: На сметлиштима заврши 100 милиона евра вредних сировина
  • У ТОКУ ЈЕ КОНКУРС ЗА ВИРТУС НАГРАДУ – ПРИЈАВЕ ДО 25. ФЕБРУАРА: Подржавамо и награђујемо оне који раде за опште добро
  • У БЕОГРАДСКОМ МУЗЕЈУ НАУКЕ И ТЕХНИКЕ ИЗЛОЖБА ДО 1. МАРТА: Мистерија Брашовановог павиљона
  • Следећи број Економетра излази 9. марта 2021.
Podelite ovaj tekst: