Šta kažu zvezde za biznis

Ovan

Faza značajnih poslovnih aktivnosti se uspešno nastavlja – nove poslovne mogućnosti i povoljne okolnosti možete očekivati tokom druge polovine decembra.Već izvesno vreme odlažete rešavanje finansijskih pitanja, ali najzad posedujete i energiju i neophodno znanje, te ćete tokom decembra nadoknaditi sve u čemu ste ranije zaostali. U drugoj polovini novembra imali ste utisak da ste zapostavljeni, ali će tokom decembra svi pogledi biti usmereni na vas, te iskoristite čas da pokažete sve svoje sposobnosti.

Bik

Teškoće i konfrontaciju na polju ideja očekujte u prvoj sedmici decembra, stoga se naoružajte strpljenjem i upornošću kako biste prevazišli ovaj zahtevan period. Nedostatak novca je već ranije izazvao znatnu dozu stresa u vašoj svakodnevici.
Pruža vam se odlična prilika da ubrzate napredovanje na polju karijere, ali vas strah još uvek zadržava na tom putu – aktivno promišljate sledeći korak koji je potrebno da preduzmete. Kolega ili neko od vaših bliskih saradnika zamoliće vas za savet.

Blizanci

Pred vama je pozitivan, ali i vrlo dinamičan period, koji ćete najbolje iskoristiti ukoliko pokažete otvorenost za nove ideje i spremnost na saradnju. Druga polovina meseca donosi opasnost od konfrontacije sa bliskim saradnicima. Posedujete veštinu i talente koje ni vaše kolege  a ni vi sami, do sada niste u potpunosti spoznali. Drugi nude primamljive ideje, ali vi ne možete izgubiti ništa ako pokušate da ih realizujete.

Rak

Početkom decembra očekujte izvesnu stagnaciju na polju karijere, u pitanju je posledica nedovoljne komunikacije sa nadređenima. Tokom druge polovine meseca očekujte poboljšanja.Nove poslovne mogućnosti prizivaju da prošire vaše horizonte, ali ne možete istovremeno biti na različitim mestima. Potrebno je da napravite izbor koji ćete zasnovati na selekciji prioriteta u oblasti karijere. Odnosi sa kolegama nisu uvek laki, i sve češće se čini da hodate po vrlo tankom ledu – budite iskreni, pokušajte da sagledate problem iz njihove perspektive.

Opširnije u štampanom izdanju

Podelite ovaj tekst: