Бранислава Гајић, ИНФОСТУД: Плански освајамо тржиште

Веб сајт Инфостуд је кренуо са четворо запослених. Данас их има 33, а прошле године отворили су канцеларију у Београду, за потребе продаје, ПР-а и за још неке текуће послове

infostudУспешна прича Инфостуда почиње крајем 2000. године, када је идеја Бранимира Гајића добила своје остварење на адреси www.infostud.com. Он је, са сестром Браниславом и Стефаном Саломом, окупио прву поставу и кренуо са веб сајтом који је у почетку био нека врста студентског сервиса, односно информативног центра, где се на „светској мрежи“ могло пронаћи више информација него у било којој скриптарници. Њих троје су оснивачи Инфостуда.

– Дипломирала сам на Факултету политичких наука у Београду новинарски смер 2004. године и решила да се потпуно посветим послу, јер сам схватила да је то бизнис који се развија, али не може да се ради успут – објашњава Бранислава Гајић, директорка Инфостуда. – Већ 2005. смо закупили канцеларије у Суботици и кренули да се ширимо. Тада је почело и прво запошљавање људи ван оног почетног тима и онда следи заиста велики раст и промена – увели смо одређена правила и целом тиму је требало времена да се прилагоди новој ситуацији.

Инфостуд је кренуо са четворо запослених. Данас их има 33, а прошле године отворили су канцеларију у Београду, за потребе продаје, ПР-а и неке текуће послове, јер су ипак многи велики клијенти у главном граду. Што се осталог тиче, тврде да сасвим добро функционишу из Суботице, јер се баве интернет бизнисом.

Опширније у штампаном издању

Podelite ovaj tekst: