За реновирање Гранда и Конака 12 милиона евра

Само до краја ове године МК група ће на Копаонику уложити 5,5 милиона евра, каже Миодраг Костић и најављује да ће Србија добити један од најпосећенијих ски-центара у Европи

grandУ реновирање туристичког комплекса на Копаонику МК група уложиће до краја 2012. године 12 милиона евра, изјавио је новинарима на Копаонику 31. јула председник МК групе Миодраг Костић, приликом представљања амбициозног пројекта МК групе којим ће Копаоник постати још атрактивнија дестинација не само за зимски већ и за летњи туризам. Костић је рекао да ће само у обнову хотела Гранд бити уложено више од четири милиона евра.

„Новац ће бити инвестиран у обнову хотела Гранд и апартмана Конаци који би након тога требало да буду категорисани са четири звездице. У део апартмана Конаци који ће бити претворен у хотел, под новим називом – Суво рудиште – биће уложено два милиона евра, а у реновирање осталих делова Конака 2,5 милиона евра“, рекао је Костић новинарима на Копаонику.

Костић је рекао да ће у градњу паркинга и гараже од 400 места бити уложено 3,5 милиона евра. До краја ове године МК група ће на Копаонику уложити 5,5 милиона евра, прецизирао је Костић.

Опширније у штампаном издању

Podelite ovaj tekst: