„ЦВЕТ УСПЕХА ЗА ЖЕНУ ЗМАЈА 2013.“

Удружење је постало место на које одлазите и кад сте најуморније, јер знате да ћете тамо добити подршку колегиница, остварити нови контакт или открити нову могућност за ваш даљи пословни пут, рекла је Сања Поповић Пантић

cvet-uspeha-za-zenu-zmajaУдружење пословних жена Србије, секција Женски бизнис клуб, доделило је 29. октобра увече, на свечаности у земунском театру „Мадленијанум“, престижне награде „Цвет успеха за жену змаја“ (седми пут), са циљем да подржи и афирмише женско предузетништво у Србији. Под слоганом „Жене знају како бити успешнa“, награде су и ове године додељене у две категорије и једној поткатегорији, а уручена су и специјална признања.

Награду за „најевропскију женску фирму” добиле су Данијела Бишкуп, сувласница и директорка предузећа „Identity Plus“ д.о.о. из Београда, и др Бранка Ивошевић, власница специјалистичке офталмолошке ординације „Perfect Vision“ из Суботице. Јармила Бохуш, директорка и сувласница фирме „Агроплод“ д.о.о. из Гложана код Бачког Петровца и Светлана Вучковић, власница агенције „Нана С.В.“ из Београда, награђене су за „најбољи модел запошљавања“. У поткатегорији „самозапошљавање“ добитница признања је Олгица Арађански, власница СЗР “Бутик свећа” из Кикинде.

На конкурс за признање „Цвет успеха за жену змаја“ пријавило се 38 кандидаткиња, а њих 13 је понело титулу „жена змај”. Све кандидаткиње су представљене у специјалној публикацији, која је презентована на церемонији доделе награда. Свечаности су присуствовали бројни гости, чланице и партнери УПЖ, представници страних амбасада и донатора, привредника, спонзора манифестације и медија. Сваке године се на манифестацији, кроз мини интервју на сцени, који води Тања Петернек Алексић, представи жена која се у државном сектору успела до врха. Овога пута, јавности је представљена главни преговарач Србије у преговорима са Европском унијом, Тања Мишчевић.

Опширније у штампаном издању

Podelite ovaj tekst: