Како до боље инфраструктуре

Посланици водећих политичких партија у Народној скупштини одговарају на питања чланица Удружења пословних жена, а сврха је да се утиче на поправљање пословног амбијента. Пројекат реализују УПЖ, наш часопис и продукцијска кућа Атлантис, уз подршку Америчке амбасаде у Србији

kako-do-bolje-infrastuktureУ оквиру пројекта „Предузетнице питају”, чланице Удружења пословних жена (УПЖ) постављају питања и траже одговоре како би се утицало на унапређење пословног амбијента у Србији. На питања одговарају посланици у Народној скупштини у Одбору за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику, односно представници водећих политичких партија: Српске напредне странке (СНС), Социјалистичке партије Србије (СПС), Уједињених региона Србије (УРС) и Демократске странке (ДС).

Предузетнице на овај начин информишу представнике партија који утичу на доношење одлука о важним економским питањима у Србији, о ономе што их највише оптерећује у пословању. Пројекат реализује УПЖ, у сарадњи са Економетром и продукцијском кућом Атлантис, а уз финансијску подршку Америчке амбасаде у Србији. У електронској форми овог пројекта, телевизијски прилози су емитовани на каналу Б92 инфо, од 8. марта до краја октобра.

Осмо питање поставила је Бехџида Душтинац, председница Удружења пословних жена југозападне Србије, из Новог Пазара. Она је питала да ли се планира усвајање посебних мера за финансирање привреде и предузетника у неразвијеним подручјима и да ли ће се у том делу Србије ускоро изградити путеви и уложити у развој инфраструктуре, јер до тада инвеститори неће улагати у ова подручја.

Опширније у штампаном издању

Podelite ovaj tekst: