DESET GODINA RADA PROFESSION GROUP: Odgovorne komunikacije

Naš cilj je bio da razvijamo vrhunski, multidisciplinarni konsalting i u tom smislu nema razlika između nas i naših kolega na razvijenim tržištima, koji su veoma ozbiljno shvaćeni i aktivno učestvuju u donošenju odluka – kaže Snežana Simin, osnivač i vlasnik

Snežana Simin

Preko 40 kompanija, međunarodnih finansijskih institucija i EU projekata nalazi se u portfoliju srpske kompanije za menadžment i konsalting Profešn grup (Profession Group) koja ovog novembra obeležava deset godina rada. Snežana Simin, osnivač i vlasnik, formirala je 2002. godine nezavisan konsultantski tim i uspostavila višegodišnju saradnju sa vodećim svetskim kompanijama. Kreirali su za njih strategije komunikacija i brinuli o njihovom ugledu na srpskom tržištu, nekoliko godina u kontinuitetu.

U razgovoru za Magazin Biznis Snežana Simin kaže da je još na samom početku rada uvidela u kom pravcu će se razvijati komunikacije i da su u ovom poslu neophodni znanje i velika odgovornost.

– Naš cilj je bio da razvijamo vrhunski, multidisciplinarni konsalting i u tom smislu nema razlika između nas i naših kolega na razvijenim tržištima, koji su veoma ozbiljno shvaćeni i aktivno učestvuju u donošenju odluka. Najnovija istraživanja pokazuju da je za čelnike kompanije najvažnije da stručnjaci za komunikacije pokažu sposobnost unapređenja reputacije njihovih kompanija a kao najvažniji zahtev iskristalisalo se potvrđeno iskustvo za vrhunski krizni menadžment u komunikacijama – kaže Simin.

Opširnije u štampanom izdanju

Podelite ovaj tekst: