DRAGAN RADIĆ, NINAMEDIA: Facebook i Twiter na Buzz monitoringu

Buzz je jedinstvena aplikacija u Srbiji, ali i u regionu, koja prati društvene mreže u realnom vremenu, a do sada ne postoji ni jedno slično rešenje

Dragan Radić

Trudimo se da imamo najbolje proizvode, da se stalno usavršavamo, da naši kadrovi prate trendove i da su klijentima na usluzi. Time utičemo i na konkurenciju. Ako ste lider, onda vam je obaveza i da utičete na konkurenciju da bude bolja, kako bi mogla da vas prati na tržištu. Ovako Dragan Radić, vlasnik i direktor kompanije Ninamedia, objašnjava za Magazin Biznis rezultate uspešnog rada koji traje već jednu deceniju. Danas je Ninamedia jedna od vodećih agencija u oblasti praćenja i analize medija, u istraživanjima javnog mnjenja, razradili su i sektor prevodilačkih usluga a na prošlim izborima imali su najbolje prognoze rezultata. Na desetogodišnjicu rada pokrenuli su tri nova proizvoda od kojih je Buzz monitoring potpuno novi proizvod na srpskom tržištu.

• Šta je, zapravo, Buzz Monitor?

– Buzz Monitor je revolucionarni proizvod i omogućava praćenje društvenih mreža u realnom vremenu. Društvene mreže su poslednjih godina doživele ekspanziju, dok tradicionalni mediji polako gube svoju lidersku poziciju. Zato je nastao Buzz Monitor a mi smo vodili računa o svemu, pa čak i o tome da softversko rešenje izrade domaći programeri.

Opširnije u štampanom izdanju

Podelite ovaj tekst: