Допринос нових медија репутацији компанија

Светски стручњак за ПР Денис Вилкокс је на семинару под називом „Hot topics of public relations”, одржаном средином августа у пословно-едукативном центру HESPERIAedu у Београду, говорио о феномену брендирања, корпоративној друштвеној одговорности и коришћењу нових медија у стварању репутације компанија и држава

denisФеномен брендирања, корпоративна друштвена одговорност, коришћење нових медија у стварању репутације компанија али и држава, биле су неке од најважнијих области о којима је светски стручњак за ПР Денис Вилкокс говорио на семинару o најатрактивнијим темама из области ПР-а, под називом „Hot topics of public relations”, који је одржан средином августа у пословно-едукативном центру HESPERIAedu у Београду. За учеснике семинара, међу којима су углавном били ПР-ови из финансијских институција, ово је била добра прилика за интерактивни разговор, размену искустава и различитих метода ПР-а, које треба користити у пословним организацијама.

Професор Вилкокс је нагласио да компаније и брендови у новој реалности имају прилику да директно комуницирају са тржиштем путем нових медија и друштвених мрежа, премошћавајући тако ограничења традиционалних медија.

Од свих друштвених медија, чији број из дана у дан расте, Твитер (Twitter) се издвојио као најбољи алат за повезивање и ширење садржаја и управо је Твитер забележио највећи раст у претходне две године. У 2010. години постовано је 50 милиона твитова дневно, док се у 2012. години тај број попео на 340 милиона.

Опширније у штампаном издању

Podelite ovaj tekst: