ENDRJU VILMAN U BEOGRADU: Menadžeri su tihi heroji upravljanja kompanijama

Najdelikatniji segment u upravljanju kompanijama su lideri koji stalno teže poboljšanju performansi firme, koji nikada ne stoje u mestu jer žure da što pre ostvare poboljšanje. Pri tome je od izuzetnog značaja da budu realni u očekivanjima i štedljivi u resursima, bilo da je reč o novcu ili ljudima

Endrju Vilman

Zahvaljujući praksi SWOT Learning&Consulting, jedne od vodećih kompanija za profi trening i konsultacije, da dovodi najeminentnije svetske stručnjake, u Beogradu je 30. novembra gostovao Endrju Vilman (Andrew Wileman), ekspert iz samog svetskog vrha konsaltinga za strateški menadžment i upravljanje troškovima. Na biznis-konferenciji u Sava centru, pred oko 150 mladih stručnjaka iz domaćih kompanija, govorio je o načinima inteligentnog smanjivanja troškova poslovanja.

Partner u vodećim konsultantskim kompanijama, poput Boston Consulting Group, OC&C Strategy Consultants i Booz Allen Hamilton Vilman već duže od tri decenije putuje svetom i upućuje kompanije u metode jedne od najvažnijih stavki svakog poslovanja – smanjivanje troškova, ali na inteligentan, pa time i najdelotvorniji način.

Opširnije u štampanom izdanju

Podelite ovaj tekst: