GODIŠNJI HOROSKOP ZA POSLOVNE LJUDE: Šta kažu zvezde za biznis u 2012. godini

Ovan

Početkom godine morate imati dovoljno strpljenja i poslovne mudrosti u osmišljavanju dobrih poteza, kao i u susretu sa saradnicima. Nemojte prekoračiti svoja ovlašćenja koja su regulisana zajedničkim dogovorom ili partnerstvom. Da bi neko prihvatio i nagradio vaše ideje, treba da podstičete zajedničku orijentaciju i saradnju u periodu od 20. januara do 9. februara, zatim od 19. aprila do 7. maja, kao i od 17. maja do 3. juna. Vidljive promene, razne olakšice i povoljnija poslovna klima očekuje vas u drugoj polovini godine. Svoje planove i važne ciljeve uvek možete da ostvarite na neki zaobilazan način ili mudrom poslovnom strategijom. Značajniji rezultati očekuju vas krajem avgusta i posebno od 18. septembra do 7. oktobra, kao i od 6. do 17. decembra 2012.

Bik

Godina 2012. najavljuje napredovanje u karijeri i poboljšanje statusa. Iznenadne promene ili dobar sled okolnosti ići će vam u prilog, tako da vas očekuju različiti izvori dobitaka, ali više u javnom životu i u polju karijere. Očekuje vas veoma uspešan period od 5. do 25. januara, kao i od 11. februara do 18. aprila. Moraćete naporno da radite tokom maja i posebno u drugoj polovini juna. Značajnija satisfakcija, priznanja i napredovanja, očekuju vas u periodu od 29. avgusta do 15. septembra, u drugoj polovini oktobra, kao i od 25. novembra do 13. decembra. Upotrebite sve svoje poslovne adute da biste izvukli maksimum pred kraj godine. Očekuje vas značajno napredovanje.

Blizanci

Početkom godine prihvatite nove poslovne mogućnosti koje obećavaju napredak, dobru zaradu i bolje uslove. Važno je da pokrenete poslovnu inicijativu i da forsirate svoje ciljeve u periodu od 22. januara do 9. februara, kao i od 16. aprila do 5. maja. Očekuju vas značajniji rezultati i nova prilika koja će vam doneti određene povlastice u poslovnim krugovima u periodu od 19. maja do 3. juna. Na vama je da afirmišete svoje ideje ili da ostvarite velike ciljeve u drugoj polovini avgusta. Novi događaji koji donose profesionalni uspon, pozitivne rezultate i širu satisfakciju predstoje vam u periodu od 12. septembra do 2. oktobra i od 8. do 27. decembra.

Rak

Početkom godine važno je da delujete strogo profesionalno, kao i da se pridržavate oprobanih formula koje garantuju siguran uspeh. Uz maksimalno angažovanje i samouveren nastup, bićete zapaženi. Očekuje vas značajniji uspeh u periodu od 3. do 22. januara, a posebno od 9. februara do 16. aprila. Učinite sve što je neophodno da proširite poslovni uticaj u periodu od 5. do 19. maja i naročito od 3. do 28. juna. Pred vama je sjajna prilika da ostvarite uvećanu zaradu, bolji statusni položaj i veću popularnost u poslovnim krugovima krajem avgusta i u prvoj polovini septembra. Novi događaji koji ispunjavaju vaše velike ambicije biće naglašeni u periodu od 2. oktobra do 8. decembra.

Lav

Novi događaji na poslovnoj sceni nalažu oštar start zbog pojačanih takmičarskih odnosa. Saradnici nameću ubrzani tempo i podstiču vas da se neprekidno dokazujete u novim izazovima. Početkom godine ne možete lako da ostvarite svoje poslovne i finansijske namere, ali vas zato od februara očekuje lagani uspon. Uspešni poslovni i finansijski rezultati, kao i mogućnost ubrzanog napredovanja očekuje vas u drugoj polovini godine. Prihvatite aktivnu ulogu i nove ponude, koje najviše odgovaraju vašem profesionalnom opredeljenju, u periodu od 16. aprila do 5. maja i tokom avgusta, i zatim od 12. septembra do 2. oktobra, i od 2. decembra do kraja godine.

Devica

Početkom godine okolina će vas podsticati na takmičarske odnose i na profesionalno dokazivanje u različitim oblastima. Ukoliko početni rezultati ne ispunjavaju vaša očekivanja, smišljeno menjajte poslovnu taktiku. Nakon određenih promena u načinu poslovanja očekuju vas pozitivni rezultati u periodu od 5. do 22. januara, zatim od 3. do 19. maja. Predstoji vam sjajna prilika da ostvarite uvećanu zaradu, bolji statusni položaj, veću popularnost u poslovnim krugovima od 6. do 28. juna. Važno je da delujete strogo profesionalno, kao i da se pridržavate oprobanih formula koje garantuju uspeh, naročito u periodu od 4. oktobra pa sve do 9. decembra. Krajem godine izbegavajte velike novčane investicije, poslovni rizik ili saradnju sa nepoznatim osobama.

Vaga

U 2012. godini vaš horoskop najavljuje zapaženi uspeh i značajno napredovanje na poslovnoj i društvenoj lestvici. Početkom godine potrebno je da uložite dodatnu energiju kako biste pravilno realizovali sve poslovne projekte. Uspešni rezultati biće vidljivi već početkom februara i u periodu od 13. aprila do 7. maja. U drugoj polovini godine predstoje vam značajna poboljšanja i vaša karijera kreće uzlaznom linijom. Prihvatite nove poslovne mogućnosti koje obećavaju napredak, dobru zaradu i bolje uslove u periodu od avgusta, i naročito, od 13. septembra do 4. oktobra kao i tokom decembra. Obratite pažnju na uspešne formule, u poslovnim pregovorima upotrebite svoje najjače adute i praktično iskustvo koje posedujete.

Škorpija

Početkom godine očekuje vas profesionalni uspeh, javna satisfakcija ili napredovanje u karijeri. Osetićete zadovoljstvo zbog dobrih novčanih prilika i kroz rešavanje nekih imovinskih ili materijalnih pitanja. U periodu od 9. februara do 16. aprila otvaraju vam se nove poslovne perspektive i bićete akter mnogih uspešnih događaja. Satisfakcija i novi uspon vas očekuje u periodu od 17. maja do 3. juna. Međutim, u drugoj polovini avgusta očekuju vas otežane okolnosti, ali vi ćete umeti da pronađete uspešnu formulu i da ih rešite. Predstoje vam sjajni rezultati u prvoj polovini septembra i od 2. oktobra pa sve do 8. decembra. Krajem godine imaćete razloga da se osećate “pobednički”.

Strelac

Horoskop za 2012. godinu najavljuje nove događaje koji zahtevaju lično dokazivanje i usavršavanje. Početkom godine potrudite se da budete pravilno informisani i dovoljno oprezni u komunikaciji u partnerskim odnosima. Postoje određene “naznake” o promeni poslovnog mesta, o mogućem pregrupisavanju u timu saradnika. Preuzmite aktivnu ulogu i odgovorite na dobru ponudu u periodu od 22. januara do 9. februara i od 16. aprila do 5. maja. Još povoljnije prilike očekuju vas u periodu od 19. maja do 3. juna. Investirajte u svoje znanje i perspektivne ciljeve. Na vama je da pokažete svoje bogato znanje i sposobnosti na delu, u drugoj polovini avgusta, zatim od 12. septembra do 2. oktobra, kao i od 8. do 27. decembra. Zaslužena nagrada očekuje vas tek tokom 2013. godine.

Jarac

Dolazeća 2012. godina najavljuje sjajne aspekte na polju karijere i većih društvenih uticaja. Važno je da procenite najbolji trenutak za uspešnu akciju i da precizno predstavite svoje poslovne, finansijske ili privatne planove. Pokažite da ste vrlo ambiciozni i zahtevni u finansijskom smislu, ali istovremeno i dovoljno motivisani da predstavite svoje stvaralačke sposobnosti u periodu od 3. do 22. januara i zatim od 9. februara, pa sve do 16. aprila. Vrhunski rezultati, posebna priznanja ili napredovanje na statusnoj lestvici očekuju vas tokom maja i juna. Imaćete značajnu podršku nekih uticajnih, moćnih i važnih saradnika u periodu od 27. avgusta do 12. septembra i naročito od 2. oktobra, pa sve do 8. decembra, kao i krajem godine.

Vodolija

Početkom godine morate imati dovoljno strpljenja i poslovne mudrosti u osmišljavanju dobrih poteza, kao i u susretu sa saradnicima. Da bi neko prihvatio i dobro nagradio vaše ideje, treba da podstičete zajedničku orijentaciju, udruživanje ili saradnju u periodu od 22. januara do 9. februara, zatim od 12. aprila do 5. maja, kao i od 17. maja do 3. juna. Vidljive promene, razne olakšice i povoljnija poslovna klima očekuje vas u drugoj polovini godine. Svoje planove i važne ciljeve uvek možete da ostvarite na neki zaobilazan način ili mudrom poslovnom strategijom. Značajniji rezultati očekuju vas krajem avgusta i posebno od 12. septembra do 2. oktobra, kao i od 8. do 27. decembra.

Ribe

Stalo vam je da budete dobro informisani o novim događajima na poslovnoj sceni. Početkom godine saradnicima treba da predstavite svoje ideje ili nova rešenja. Vaš uspeh biće srazmeran uloženom naporu. Treba da delujete sugestivno na svoje saradnike, ali i da prihvatite njihov uticaj. U periodu od 2. do 24. januara važno je da se orijentišete prema ciljevima koji donose značajne rezultate i zapažen uspeh od 9. februara do 16. aprila, zatim od 5. do 19. maja, kao i od 3. do 28. juna. Očekuje vas satisfakcija u periodu od 27. avgusta do 12. septembra i od 2. oktobra, pa sve do 8. decembra. Promišljenim ulaganjem novca, znanja i sposobnosti u korisne i perspektivne projekte, stvarate sebi dobru osnovu za uspeh i u narednim godinama.

Podelite ovaj tekst: