HOROSKOP ZA POSLOVNE LJUDE: Šta kažu zvezde za biznis u aprilu

Ovan

Dobro proverite sve ugovore koje potpisujete, kao i detalje dogovora sa poslovnim partnerima. Pod uticajem Venere, iz vašeg polja finansija, koji će praviti odlične aspekte sa Marsom i Plutonom, od 22. aprila očekujte uspeh na polju finansija. Ovo će biti ključni period za vašu karijeru: moguća su napredovanja i nove poslovne ponude koje bi trebalo da prihvatite.

Bik

Za većinu Bikova na poslovnom planu april će biti ključan mesec u 2018. godini jer će dogovarati neke važne i velike poslovne projekte ili potpisivati značajne ugovore i transakcije. Venera iz vašeg znaka praviće odlične aspekte sa Plutonom i Marsom iz vašeg astrološkog polja kreativnosti, pa će period posle 19. aprila za većinu Bikova koji se bave kreativnim poslovima biti plodonosni.

Blizanci

Blizanci u aprilu mogu dogovoriti neke tajne poslove ili postići jako veliki uspeh u svemu što je vezano za ulaganja, kredite, pozajmice i poslove u finansijama. Ovaj period bi trebalo da iskoriste da budu što disciplinovaniji sa novcem, pa čak i da pokrenu neke mere štednje. Oko 24. aprila, kada Venera pređe u njihov znak novac će sam pristizati.

Rak

Dobro obratite pažnju, posebno kod potpisivanja važnih ugovora i administrativnih poslova, jer retrogradni Merkur može praviti zavrzlame. Trebalo bi da obratite pažnju na odnose sa autoritetima, jer su moguća nerazumevanja sredinom meseca. Finansijski dobici i uspeh u timskom radu su izvesni, a moguće su i poslovne ponude preko Lava ili Vodolije u periodu od 20. aprila.

Lav

Venera, Mars i Pluton praviće odlične aspekte na vaše polje posla i karijere i ove savršene aspekte trebalo bi da iskoristite da učvrstite neke poslovne temelje i da uspostavite odličnu saradnju sa osobama od autoriteta. Moguće je da će vam se javiti neke nove ideje, pa i mogućnost proširenja biznisa u tom periodu.

Devica

April je za Device veoma povoljan što se tiče finansijske situacije. Pod uticajem retrogradnog Merkura, moguća je i nervoza, ali i nesuglasice sa kolegama, posebno onima u znaku Škorpije ili Vodolije. Kraj aprila je veoma povoljan finansijski period, kada će se svim Devicama koje se bave kreativnim poslom pružiti velika poslovna prilika.

Vaga

Posle 15. aprila možete donositi neke krupnije poslovne odluke, jer će tada Merkur konačno krenuti napred. Pod uticajem Sunca iz njihovog astrološkog polja dobre zarade, ali i ulaganja i dugovanja, period od 8. do 17. aprila doneće većini Vaga priliku da reši problem sa nekim pozajmicama ili dugovima, ukoliko ih imaju, ali i da zarade mnogo više nego što su planirale.

Škorpija

U aprilu Merkur kreće konačno napred, pa će se komunikacija sa poslovnim saradnicima popraviti, a tada ćete moći da realizujete poslovni plan koji duže vreme odlažete. Venera će ulaskom u vaše polje posla doneti novu energiju i velike poslovne prilike, kao i poboljšanje finansijske situacije. Posle 24. aprila dobićete poslovnu ponudu od Blizanaca koja će u prvi mah delovati rizično, ali će vam se rizik isplatiti.

Strelac

Kad su posao i finansije u pitanju, većinu Strelčeva očekuje veoma plodonosan mesec pod uticajem Venere iz vašeg astrološkog polja posla. Moguće je da će vam se desiti novo poslovno poznanstvo i saradnja sa ženskim osobama u znaku Device, Vage ili Bika, ali i veoma dobra zarada. Ipak, zbog Merkura koji je retrogradan a tranzitira vašim astrološkim poljem kreativnosti bilo bi dobro da budete oprezni.

Jarac

Većina Jarčeva april dočekuje veoma zauzeta pod uticajem punog meseca iz njihovog polja karijere. Ovaj pun mesec može doneti i napredovanje. U odličnim aspektima sa Marsom i Plutonom, Venera vam može doneti i veoma značajne trenutke za vašu karijeru. Na vašu inicijativu može početi veoma važan poslovni projekat, finansijski vrlo isplativ.

Vodolija

Većina Vodolija će na poslovnom planu biti fokusirana na inostranstvo ili saradnju sa strancima. Vrlo je moguće da će većina Vodolija u periodu od 20. aprila doneti veoma važnu poslovnu odluku, pa čak i prekinuti neke saradnje koje im više ne odgovaraju. Vi cenite slobodu pa ćete iskoristiti ovaj period da otpočnete sopstveni biznis.

Ribe

Ribama će pod uticajem Venere i Urana iz polja finansija i zarade april u finansijskom smislu početi veoma dobro. Obratite pažnju na nepotrebne troškove i ishitrene reakcije pod uticajem retrogradnog Merkura koji će mnogim Ribama zadavati muke kada su u pitanju neke odluke. Biće veoma plodonosno, posebno onima koji se bave trgovinom ili su timski igrači.


U ovom broju još i …

  • OZREN MARIĆ: Povezane komunikacije i interakcija u realnom vremenu
  • ISKOSA GLEDANO: Globalizacija
  • POSLOVNA SAZNANJA: Kako da manje brinete
  • MENADŽERSKI VODIČ: Vizitkarta
  • ERIK RIS: ”STARTUP NAČIN” (2): Stvaranje modernog preduzeća
  • Sledeći broj Magazina Biznis izlazi 20. maja 2018.
Podelite ovaj tekst: