HOROSKOP ZA POSLOVNE LJUDE: Šta kažu zvezde za biznis u junu

Ovan

Zahvaljujući dobroj strategiji umete da privučete pažnju poslovnih partnera i da istaknete svoje sposobnosti. Saradnici uvažavaju vaš uspeh, što vam dodatno omogućava šire kontakte i veću slobodu poslovnog izražavanja. Važno je da napravite dobar izbor. Očekuje vas ubrzano napredovanje. Uvećaćete svoju zaradu i rešiti neka imovinska pitanja.

Bik

Razmišljate o primeni nekih savremenijih modela u poslovanju i delujete vrlo ambiciozno pred svojim saradnicima. Imate dovoljno energije i želite da poboljšate svoj materijalni status. Taktika koju primenjujete je dobra. Od 17. juna, očekuje vas napredovanje u poslu. Važno je da pravite nove poslovne kontakte i da se udružite sa saradnicima koji imaju slične ideje i ciljeve.

Blizanci

Aktivno učestvujete u novim događajima, ali vaše poslovno-finansijske mogućnosti u velikoj meri zavise od situacije koju diktiraju vaši saradnici. Važno je da pravilno dozirate svoje zahteve u skladu sa zajedničkim interesima. Efikasnost i snalažljivost u delovanju su vaši glavni aduti. Posle 21. juna, slede uspesi na različitim stranama.

Rak

Imate utisak da se nalazite u delikatnoj situaciji i da neki osporavaju vaš rad. Na sreću to je prolazna faza, nemojte gubiti samopouzdanje i kontrolu nad važnim događajima. Od 8. juna, nova poslovna strategija može da vam obezbedi bolje uslove i pozitivne rezultate. Bez obzira na različita mišljenja i poslovne prioritete, sačuvajte dobar saradnički odnos i izbegavajte sukobe.

Lav

Sada ste u kreativnoj fazi i važno je da jasno definišete svoje poslovne ciljeve u dogovoru sa pouzdanim saradnicima. Novu priliku i poslovne kontakte treba posmatrati u dugoročnijoj perspektivi. Nakon velikog zalaganja uslediće i dobra nagrada ili pozitivni rezultati. Krajem meseca, očekuje vas poslovno-finansijska satisfakcija i neki vid javnog priznanja.

Devica

Pitanje poslovne organizacije i poverenja u određene saradnike zahteva da dobro razmislite, pre nego što se odlučite za svoju strategiju. Nemojte dozvoliti da vas opterećuju neka sporedna dešavanja, pažljivo odaberite ciljeve i pratite dešavanja na poslovnoj sceni. Od 10. juna, očekuju vas pozitivne promene i mogućnost za profesionalnim usavršavanjem. Neki drugi kopiraju vaš poslovni stil, ali se na to ne obazirite.

Vaga

Potrebno je da se prilagodite na različite uslove poslovanja. Od 11. juna, očekuje vas dobra prilika za profesionalnim usavršavanjem, važno je da se angažujete na primeni savremenijih modela u poslovanju. Obratite pažnju na različite susrete, ponude ili na kontakte sa inostranstvom. Neko je spreman da podrži ili da nagradi vaše originalne ideje. Budite efikasni u ostvarenju svojih poslovnih interesa.

Škorpija

Delujete vrlo ambiciozno u želji da ostvarite uspešne rezultate. Spremni ste da prekoračite neke utvrđene standarde u poslovnom izražavanju. Imate dovoljno energije i u kreativnoj ste fazi. Uz dobru volju neophodno je dosta strpljenja ili mudrosti, kako biste ostvarili svoje profesionalne ciljeve. Očekuju vas uspešni poslovni rezultati od 12. juna.

Strelac

Poslovna dinamika nameće nove dileme u odnosu sa saradnicima. Okolina ne odobrava uvek vaše stavove ili ponašanje, što će predstavljati problem u realizaciji nekih poslovnih ciljeva. Ipak, strategija koju sprovodite na kraju donosi pozitivne rezultate, naročito u finansijskom smislu ili u pravcu profesionalnog usavršavanja. Posle 11. juna, otvara se nova perspektiva u poslu kojim se bavite.

Jarac

Ovog meseca će do izražaja doći vaše pregovaračke i praktične sposobnosti u poslovanju. Važno je da u odlučujućem momentu pravilno dozirate svoju prednost u odnosu na poslovne konkurente. U periodu oko 20. juna, moguća je prolazna finansijska kriza, što će vas dodatno motivisati da prihvatite neke dopunske poslove. Krajem meseca, očekuju vas bolji uslovi i prilika da udvostručite svoju zaradu.

Vodolija

Pred saradnicima delujete vrlo zahtevno i preduzimljivo. Imponuje vam posao u kome do izražaja dolaze vaše praktične sposobnosti i efikasnost. Od početka juna, pa do 19. juna, potrebno je da pojačano radite, da biste izmirili neka finansijska dugovanja. Krajem meseca obratite pažnju na svoj poslovni imidž i stil izražavanja, jer će biti prilika za javni nastup.

Ribe

Pažljivo analizirate različite prilike na poslovnoj sceni i ne želite da se pomirite sa nekim prosečnim standardima koji vladaju u vašoj okolini. Tražite efikasniji model poslovanja kako biste unapredili svoju poziciju, ali ima situacija koje traže širi dogovor ili kompromis. Posle 20. juna, pojačajte inicijativu kako biste rešili neka imovinska, pravna ili statusna pitanja.


U ovom broju još i …

  • U SANU PREDSTAVLJENA KNJIGA – MONOGRAFIJA AUTORA PROF. PAVLA PETROVIĆA I PROF. MIRJANE GLIGORIĆ MATIĆ: Zašto Srbija zaostaje, umesto da sustiže razvijenije zemlje CIE
  • ŠTA DONOSI NOVI PRAVILNIK O POREZU NA DODATU VREDNOST: Od prvog jula ove godine novi propisi o PDV-u
  • PREDNOSTI ULAGANJA U RAZLIČITE VRSTE OTVORENIH INVESTICIONIH FONDOVA: Kako upravljati ličnim finansijama
  • PODRŠKA DOMAĆIM PROIZVODIMA I PROIZVOĐAČIMA: Oko 150 proizvoda sa žigom „Čuvarkuća“ i u Lidlu
  • SAVREMENA TEHNOLOGIJA JE POTPUNO AUTOMATIZOVALA RAD NA BUŠOTINAMA: Kako se digitalizuju naftaši
  • TV SLIKE I PRILIKE: Od filma do životne istine
  • Sledeći broj Magazina Biznis izlazi 20. juna 2021.
Podelite ovaj tekst: