ХРИСТИВОЈЕ МИЛОШЕВИЋ, “АЛЕВА” НОВИ КНЕЖЕВАЦ

Приоритет у наредној години је изградња нове фабрике и унапређење производње. У плану су и стратешка партнерства, даљи извоз, као и стварање услова за органску производњу

alevaКомпанија „Алева“ је недавно прославила 65 година успешног пословања. Тим поводом, уприличена је аутентична војвођанска фешта за све запослене, а председник компаније, Христивоје Милошевић, са поносом истиче добре вишедеценијске резултате и лично задовољство.

„Организовали смо велику фешту на војвођански начин за све наше запослене, као и специјалне промо акције за потрошаче, наше верне поштоваоце. Изузетно сам срећан што је ’Алева’ била и остала самостална, домаћа компанија, која је са радом започела скромно, а сада послује најуспешније у земљи, када је реч о области прехрамбене индустрије. Наши позитивни вишедеценијски резултати, проширење производне снаге и капацитета, интензиван рад и труд, као и потрага за иновацијама и актуелним условима тржишта, одличан су показатељ угледа који компанија ужива“, наводи Милошевић у разговору за Економетар.

Он истиче да је поверење потрошача одувек био императив компаније и сваки стратешки потез усмерен је том циљу. Само у 2013. години понуда је проширена са 25 нових производа, а годишње се преради око 10.000 тона свежег поврћа, од чега – 7.000 тона паприке.

Опширније у штампаном издању

Podelite ovaj tekst: