JELENA KOVAČEVIĆ, REPREZENT KOMJUNIKEJŠNS: Sačuvajte ugled kompanije

Prednost nove usluge – Udruženo istraživanje reputacije, pod nazivom RENOME, kojim se precizno može utvrditi kakva je reputacija ili renome jedne kompanije, nedavno su ponudile agencije Reprezent Komjunikejšns i IPSOS Stratedžik Marketing

Jelena Kovačević

Agencije Reprezent Komjunikejšns (Represent Communications) i IPSOS Stratedžik Marketing (IPSOS Strategic Marketing) kreirale su nedavno novu uslugu – Udruženo istraživanje reputacije, pod nazivom RENOME. Prva prednost istraživanja je što precizno može da utvrdi kakva je reputacija ili renome jedne kompanije. Prednost u odnosu na slična istraživanja je što se, osim statističke obrade podataka, u analizu rezultata uključuju eksperti za komunikacije iz naše agencije koji daju smernice kako da se reputacija vodi u komunikacijskom smislu, što je i najveća prednost ovako koncipiranog istraživanja, kaže Jelena Kovačević, generalna direktorka agencije Reprezent Komjunikejšns, u razgovoru za Magazin Biznis.

Prema njenim rečima, istraživanje je osmišljeno tako da nekoliko kompanija iz iste industrije učestvuje u njemu. Na taj način dolazi se do podataka po znatno povoljnijoj ceni, u odnosu na to kada se istraživanje radi samo za jednu kompaniju. Svaka firma dobija podatke sa strogim pravilima zaštite ostalih podataka i saveta koje kompanije dobijaju.

– Zajedno sa IPSOS Stratedžik Marketingom, osmislili smo uslugu udruženog istraživanja reputacije i to je naš odgovor na poslovanje u uslovima ekonomske krize. Sistematično upravljanje reputacijom trebalo bi svakoj firmi da bude izuzetno značajno – ističe naša sagovornica.

Opširnije u štampanom izdanju

Podelite ovaj tekst: