HP BEŽIČNA REŠENJA U STUDENTSKIM ODMARALIŠTIMA BEOGRAD

Korisnici žele da budu na internetu u svakom trenutku, ma gde se nalazili. Takođe, njihovi zahtevi su porasli a novi prenosni uređaji i mobilne aplikacije traže bržu vezu ka svetskoj mreži

Dostupnost mobilnog širokopojasnog interneta danas je preduslov za uspešan biznis. Navike korisnika u tom domenu, bilo u poslovne ili privatne svrhe, značajno su se promenile. Biti mobilan više nije trend već potreba. Korisnici žele da budu na internetu u svakom trenutku, ma gde se nalazili. Takođe, njihovi zahtevi su porasli a novi prenosni uređaji i mobilne aplikacije traže bržu vezu ka svetskoj mreži.

Bežični internet je neizostavan deo svakog kongresnog ili sajamskog centra. Takođe, u hotelijerstvu postao je podrazumevana usluga koliko i doručak. Kako bi odgovorili potrebama svojih gostiju i korisnika, sve veći broj ljudi pribegava profesionalnim bežičnim rešenjima, koja se ne ogledaju samo u kvalitetnoj opremi već i preciznom planiranju.

Prepoznajući potrebu za brzom i stabilnom internet vezom, kompanije Digit i HP Srbija su kreirale rešenje i potpuno opremile objekte Studentskog odmarališta Beograd profesionalnom HP wireless opremom. Na taj način, dva odmarališta na Avali i četiri na Zlatiboru dobila su najsavremeniju opremu i mogućnost da svojim gostima u svakom trenutku ponude kvalitetnu internet konekciju.

Opširnije u štampanom izdanju

Podelite ovaj tekst: