JURIJAN VANT HOF, BREND MENADŽER AMSTELA: Dobre stvari se rade polako

Amstel Premijum Pilsner novom strategijom komunikacije poručuje da svi treba da uspore ritam i odvoje vreme za uživanje u životu

Kompanija Ujedinjene srpske pivare, članica Hajneken (Heineken) grupe, promovisala je 30. maja u Beogradu novu ambalažu Amstel piva, koja simbolizuje spoj tradicije Amstela i modernih tokova u dizajnu. Amstel Premijum Pilsner dostupan je u boci zelene boje. Potrošači ovog piva dobili su proizvod nepromenjenog kvaliteta u vrhunskom pakovanju, a po istoj ceni.

Jurijan Vant Hof (Jurriaan Van’t Hoff), globalni brend menadžer Amstela, u razgovoru za Magazin Biznis kaže da sjajan ukus Amstela zahteva moćnu ambalažu.

Koreni iz davne 1870. godine

Nova Amstel Premijum Pilsner boca, kaže Vant Hof, na najbolji način odražava izuzetan proizvod.

– Zelena boja predstavlja svežinu, prirodu, život i sigurnost, a istovremeno je idealna boja za pakovanje hrane i pića. Zlatna boja etikete predstavlja tradicionalni simbol vrhunskog kvaliteta. Posebno je važno što novo pakovanje Amstel Premijum Pilsnera oživljava korene Amstela iz Amsterdama iz davne 1870. godine. Inovacije, kao i iskrena, otvorena komunikacija sa našim potrošačima, dugoročno daju rezultate, kaže Jurijan Vant Hof.

Opširnije u štampanom izdanju

Podelite ovaj tekst: