MESEČNI HOROSKOP ZA POSLOVNE LJUDE: Šta kažu zvezde za biznis u junu

Ovan

Za pripadnike ovog znaka jun je vrlo aktivan mesec za poslovne transakcije i dogovore sa saradnicima. U prvom planu može biti saradnja sa inostranstvom, uz mogućnost putovanja van zemlje. Jupiter tokom ovog meseca ulazi u znak Blizanaca, što se povoljno odražava na sve probleme koje su Ovnovi mogli imati početkom ove godine. Ovo je dobar mesec i za sa saradnju sa bankom ili za podizanje kredita.

Bik

Mali zastoj i mogući problemi na poslu, ako Bikovi na vreme nisu tokom prošlog meseca završili ono što su planirali. Zato će morati malo više da rade u prvoj polovini meseca. Krajem meseca imaće bolje poslovne prilike i moguće je da će biti veoma zadovoljni nekom novom poslovnom informacijom i budućom saradnjom.

Blizanci

Vrlo bitan mesec, a za neke pripadnike ovog znaka i presudan mesec, jer Jupiter ulazi u njihov znak i donosi nove mogućnosti na svim poljima – najviše na planu novca i posla. Porast ambicija krajem meseca, kada će većina pripadnika ovog znaka možda imati nove planove i želju da ih ostvari već početkom sledećeg meseca. Novac stiže sa više strana.

Rak

Vrlo povoljan period za sve Rakove koji žele da sada rešavaju neke probleme u vezi sa administrativnim obavezama, dokumentacijom ili da potpisuju neke nove ugovore sa klijentima ili sa bankom. Do kraja meseca sledi poboljšanje, kada je u pitanju situacija na samom radnom mestu, a oni koji nisu stalno zaposleni, moguće je da će tokom ovog meseca rešavati svoj status na poslu.

Lav

Velika dešavanja u vezi sa poslom predstoje svim pripadnicima ovog znaka, pa je dobro da iskoriste sve mogućnosti koje im se pružaju, počev od informacija do novih dogovora i pregovora, koji se mogu odnositi na budućnost za narednih godinu dana. Novi priliv novca moguć je u drugoj polovini meseca.

Devica

Najbitnije reči kojima se može opisati ovaj mesec za pripadnike Device su: naporan rad, velika odricanja i ambicioznost. Otvaraju se nove povoljne mogućnosti, koje dolaze u pravi čas, i Devicama mogu pružiti priliku poslovnog napredovanja i početak nove saradnje sa osobom sa kojom do sada nisu sarađivali. Novac pristiže krajem meseca.

Vaga

Vrlo dobar period za Vage, posebno za one koje su planirale da započnu nešto novo. Što se tiče posla, sve će im ići od ruke. Jako dobra mogućnost poslovnog napredovanja i odlična komunikacija sa poslovnim partnerima. Mogućnost poslovnog puta koji donosi i materijalnu satisfakciju.

Škorpija

Vrlo važne odluke mogu da budu donete početkom meseca. To naročito važi za one koji su u poziciji da odlučuju o većem broju ljudi ili planiraju neki novi projekat. Nikako ne treba rizikovati i donositi odluke naprečac, iznenada, te je bitno konsultovati se sa većim brojem ljudi, koji su od poverenja, prilikom donošenja bilo kakvih odluka.

Strelac

Za sve Strelce je posebno važno da budu pribrani i stabilni, kad je u pitanju posao. Jer, ovaj mesec je vrlo nepovoljan, posebno za saradnju sa poslovnim partnerima. Pojačana je nervoza i napetost, pa se treba čuvati eventualnih sukoba i problema sa pretpostavljenima. Mogući problemi i sa novcem. Čuvajte se neplaniranih troškova.

Jarac

Ovaj period je vrlo nestabilan za Jarčeve, pa bi trebalo da se na vreme povuku i ne započinju ništa novo tokom ovog meseca. Krajem meseca im stiže povoljna vest. Tek tada će moći da planiraju nove poslovne korake. Potrebno je da se čuvaju, jer mogu biti uvučeni u sukob između saradnika na poslu.

Vodolija

Za sve Vodolije ovo je vrlo dobar period kada će moći da ostvaruju uspehe u poslu, jer Jupiter ulazi u znak Blizanaca i njima donosi dobru komunikaciju, mogućnost da potpišu dobre ugovore ili da se dogovore u vezi sa budućim projektima. Neki će imati i materijalnu nagradu od svog pretpostavljenog, uz pohvalu za svoj rad i zalaganje.

Ribe

U prvoj polovini meseca moguće su pojačane poslovne aktivnosti. Zato će pripadnici ovog znaka morati mnogo više da rade i da se zalažu. Često će od njihovog zalaganja da zavisi završnica posla. Treba biti oprezniji u poslovnoj komunikaciji zbog pojačane nervoze i sklonosti ka isterivanju pravde po svaku cenu.

Podelite ovaj tekst: