КРЕАТИВНО ПРЕДУЗЕТНИШТВО МЛАДИХ: Пакет мушких брендираних детаља

Троје младих људи, Биљана Сретеновић, Никола Јовановић и Немања Ивовић, основали фирму „Џентлмен Онли“ која продаје мушке модне детаље упаковане у прелепе кутије. Ови уникатни поклони привлаче пажњу и великих корпорација и појединаца

Биљана Сретеновић, Никола Јовановић и Немања Ивовић са својим производима

У Београду је троје младих људи, Биљана Сретеновић, дефектолог, Никола Јовановић, професионални кулинар, и Немања Ивовић, менаџер са дипломом Унион универзитета, ушло у предузетничке воде на начин својствен младости. Они су осмислили, а потом у октобру 2015. године покренули бизнис за који су желели да буде неуобичајен, другачији и уникатан, што и јесте предуслов за успех: дизајнирали су пакете са висококвалитетним предметима мушког аксесоара. То подразумева одговарајућу амбалажу од картонских кутија мањих димензија у које се пакују модни детаљи као идеалан поклон за савременог мушкарца.

Пакет садржи кравату, марамицу за сако, футролу за картице, новчаник за новац и документа, и то све од висококвалитетног материјала.

У београдском насељу Вождовац, у делу Немањине породичне куће примају се наруџбине, пакује се и ради све што је везано за овај специфични посао. Биљану колеге сматрају креативним лидером, јер она диктира стил и комбинује боје. Никола је страствени кулинар који воли и игра кошарку, док је Немања идејни творац бренда GO Gentleman Only и воли хокеј на леду.

Наши ведри и духовити саговорници истичу да за оваквим поклонима имају потребе велике корпорације, али и мање фирме и појединци.

Жеља Биљане, Николе и Немање је да „Џентлмен Онли“ постане нов уникатни бренд са висококвалитетним аксесоарима за савременог мушкарца.

Опширније у штампаном издању


У овом броју још и …

  • ПETAР ПOПOВИЋ, ИЗВРШНИ ДИРEКTOР ЗA ПOСЛOВНE КOРИСНИКE TEЛEКOMA СРБИЈА: БизПaкeт олакшава пословање
  • ПОБЕДНИЦИ СЕДМЕ ИЗЛОЖБЕ ТОРТИ И КОЛАЧА У НИШУ: Млада фирма осваја признања
  • ИЗВОЗ ДОМАЋИХ ВИНА НА ТРЖИШТЕ ЕУ: Војвођанска вина на европској мапи
  • EСРA ГEЗMИШ, ДИРEКTOРКA ПРOJEКTA СAJMA TEКСTИЛA У БEOГРAДУ: Сајам текстила од ове године у српској престоници
  • ЗАШТО ЈЕ РАЗВОЈ ПРЕДУЗЕТНИШТВА ВАЖАН ЗА СРБИЈУ: Дoмaћи прoизвoђaч у свeтској клaси
  • ЗВОНИМИР ПАВЛЕК: УСПЕШНА ТРГОВИНА (3): Приватне марке у порасту
  • Следећи број Економетра излази 4. априла 2017.
Podelite ovaj tekst: