„КРОЈАЧ“ ВЕБ ДИЗАЈН: Како је настала интернет сувенир

Највећи успех фирме „Кројач“ је пројекат који је окупио 500 произвођача сувенира из целе Србије и организовао продају. Сајт Ђавоља варош, који је осмислио „Кројач“ проглашен за најбољи. Фирма Ане и Светомира Јовановића презентује на интернету сајтове компанија, институција, организација и асоцијација

suvenjiriПрема критеријумима за категоризацију приватних фирми у нашој земљи, београдска фирма „Кројач“ д.о.о. (основна делатност веб дизајн, пројектовање, развој и софтверска решења) Ане и Светомира Јовановића не би могла да се смести ни међу средње, а ни међу највеће фирме. Неспорно је, међутим, да је у погледу маркетиншке презентације најразличитијих институција, асоцијација и компанија постигла много, као да је једна од највећих у нашој земљи. Сајт који је „Кројач“ урадио за Ђавољу варош, добио је награду за најбољи сајт.

То потврђује у разговору за Економетар и извршна директорка фирме Ана Јовановић, истичући да назив „Кројач“ симболизује суштину њиховог рада: „кројење“ модела презентације компанија и институција на интернету.

– Развој овог сектора у време све амбициознијег и интензивнијег унапређења дигиталне технологије изменио је, између осталог, класичан начин рекламирања. То што ми радимо представља неопходност савременог пословања, то је маркетинг 21. века и наилази на добар одзив све већег броја предузетника, институција и компанија – каже Ана Јовановић.

Широк дијапазон дигиталних послова обухвата разноврсне услуге. Приликом отварања интернет презентација, „Кројач“ развија сопствени ЦМС (Кројач панел), перманентно осмишљавајући и унапређујући нове моделе. Како каже Ана Јовановић, њихов панел развија пословне презентације, интернет продавнице, интернет књижаре, туристичке портале, туристичке организације…

Опширније у штампаном издању

Podelite ovaj tekst: