LUKSUZ ZA KLIJENTE SA VISOKOM PLATEŽNOM MOĆI: Odelo po meri turiste

U partnerstvu sa italijanskim turoperatorom Nikolaus i njegovim brendom Raro, posvećenim putnicima koji žele da dožive ekskluzivan odmor i otkriju specifičnosti destinacije na kojoj borave, u Beogradu je krajem maja otvorena turistička agencija Premijum Kolekšn Klub

Turistička agencija Premijum Kolekšn Klub (Premium Collection Club) koja je na naše tržište osim visokoluksuznog turizma donela jedinstvenu ponudu vrhunskih italijanskih hotela i velnes centara, otvorena je krajem maja u Beogradu, u partnerstvu sa italijanskim turoperatorom Nikolausom (Nicolaus) i njegovim brendom Raro. Ovaj turoperator ima iskustvo duže od petnaest godina u visokoluksuznom turizmu, a cilj im je da približe i učine dostupnim savršenstvo putovanja i različite kulture. Najveću pažnju poklonili su detaljima i mestima gde se susreću prestiž i elegancija. Sa Nikolausom svake godine putuje oko 50.000 osoba, od kojih je oko 5.000 ekskluzivnih klijenata Rara.

VIP turisti i njihove želje

Roberto Paglijara (Roberto Pagliara) direktor i suvlasnik agencija Nikolaus i Raro, u razgovoru za Magazin Biznis kaže da su u agenciji Nikolaus nakon osnivanja brenda Raro za ekskluzivni turizam 2009. godine, razmišljali da prošire poslovanje van italijanskih granica. Mnogi turoperatori su bili zainteresovani da njihov koncept ponude na svojim tržištima, ali pre tri godine nisu započeli takvu saradnju, jer je namera bila da se brend etablira, pre svega, na tržištu Italije.

Opširnije u štampanom izdanju

Podelite ovaj tekst: