MAGAZIN BIZNIS NA BNP PARIBAS MEDIJA PARTIJU U PARIZU: Evropski lider nastavlja rast

Najveća francuska i evropska banka u prvoj polovini ove godine ostvarila prihod od 4,7 milijardi evra, što predstavlja najveći neto prihod u evrozoni

Sa 200.000 zaposlenih u 80 zemalja širom sveta, francuska banka BNP Paribas predstavlja jednu od najvećih bankarskih grupacija u svetu – prva je u Francuskoj i Evropi i četvrta u svetu po ukupnim rezultatima poslovanja. O strateškoj poziciji banke na evropskom i svetskom tržištu kao i o poslovanju BNP Paribas u ovoj godini i projekcijama razvoja, predstavnici medija su imali prilike da saznaju nešto više 4. oktobra 2012. godine u Parizu, na tradicionalnom druženju sa novinarima. Naime, BNP Paribas organizuje jednom godišnje medija parti kojem prisustvuju novinari iz svih zemalja u kojima ova bankarska grupacija posluje, što znači – iz celog sveta.

Ovoga puta, medija partiju koji je održan u centru Pariza, u jednom od brojnih velelepnih zdanja koje poseduje ili koristi BNP Paribas, događaju je prisustvovalo oko 260 novinara iz sveta. Predstavnici medija imali su priliku da čuju obraćanje najvišeg menadžment nivoa ove bankarske grupacije: Antoana Sira (Antoine Sire), direktora brenda, komunikacija i kvaliteta Grupe, Žana Limijera (Jean Lemierre), savetnika predsednika BNP Paribas grupe, i Filipa Bordenava (Philippe Bordenave), direktora operacija, člana Izvršnog odbora grupe.

Opširnije u štampanom izdanju

Podelite ovaj tekst: