„МАЈА ПРОМЕТ“, БЕОГРАД: Извоз меда може бити још већи

Држава не би требало да кочи извоз мноштвом процедура, истиче Марина Миловић, власница и директорка фирме „Маја промет“, и сматра да је велика штета што није реализована идеја о удруживању прерађивача и произвођача у кластере

majaБитно је држати корак са потребама купаца и потрошача, обезбедити квалитет и производа и услуга, стално се информисати, успостављати контакте, али и нудити креативна решења за превазилажење текућих проблема и доносити рационалне одлуке које су брзо спроводиве…

То је мото рада и успеха фирме „Маја промет“ из Београда, чија је власница и директорка млада жена (29), Марина Миловић. Студирала је и дипломирала економију 2007. године на чувеном миланском универзитету Бокони (одлично говори италијански и енглески језик). Истиче да је желела да се бави менаџментом у култури наше земље, али како је „предузетник у души“ врло брзо се уклопила у послове свог покојног оца Душана, који је фирму основао још 1991. године.

Мајка Драгана има сопствену фирму за производњу средстава за депилацију, тако да „Маја промет“ практично воде Марина и њен брат Марко.

– Ја сам рођена предузетница и увек имам визију како да остварим све постављене циљеве. Тражим да запослени буду динамични и креативни, да послове не одлажу већ да их што брже завршавају, мада многи наши људи, нажалост, још нису стекли такве навике – истиче Марина Миловић у разговору за Економетар, непосредно пред пут у Мароко, где ће преговарати о извозу меда у ову афричку земљу.

Опширније у штампаном издању

Podelite ovaj tekst: