MESEČNI HOROSKOP ZA POSLOVNE LJUDE: Horoskop za februar 2010.

Ovan

Oni koji se bave kreativnim i istraživačkim radom, imaće više posla. Svi ostali rođeni u ovom znaku imaće mesec pun nadahnuća, uz suptilne vibracije na radnom mestu i među ljudima. Ako donosite neke odluke, ovo je mesec kad se dobrim delom možete osloniti na svoju intuiciju. Naročito u drugoj polovini meseca. Koncentracija će vam se poboljšati.

Bik

Tokom ovog meseca postoji povećana mogućnost za verbalne svađe između vas i vaših nadređenih. Teško ćete se suzdržavati, pa vam to može doneti i dodatni stres. Fokusirajte se na posao i trudite se da uradite sve kako treba, pa makar vam to bilo i vrlo naporno. Tek kad se tako postavite, možete dobro proći.

Blizanci

Imaćete različite uticaje na profesionalni život. S jedne strane, imate sve šanse da napredujete i da se razvijate baš onako kako treba i kako želite, ali s druge strane, bićete skloni da precenite svoje sposobnosti i da upadnete u zamku verbalnih rasprava povezanih sa tim. Preporuka: realno sagledavajte činjenice i rezultate, pa tek onda reagujte. Pazite kad, šta, kako i kome pričate, jer možete stradati od sopstvenih reči.

Rak

Februar je odličan za svaku vrstu planiranja, a posebno onih koja su povezana sa vašim usavršavanjem ili profesionalnim napredovanjem. Neki će lako dobiti priliku za saradnju sa strancima ili posao povezan sa inostranstvom. Oni koji teže višim znanjima, fakultetski obrazovani ili koji rade nešto povezano sa tim, imaće veliku satisfakciju u poslu. U svakom slučaju, nalazite se u fazi prosperiteta.

Lav

Polako ali sigurno kod vas će tokom ovog meseca sazrevati ideje o promenama načina rada a možda i radnog mesta. Možda vam neće još sve biti kristalno jasno, ali sve više ćete verovati da je to moguće. U tom smislu ćete i delovati. Čak biste se mogli i posvađati sa nekim zbog vaše silne želje da sve dobijete što pre. Nedostajaće vam takt što god da radite, pa ćete se svađati. Kontrolišite se.

Devica

Iako će vam se možda učiniti da je pred vama fantastičan ugovor koji obećava veliku poslovnu saradnju, neće vam sve ići naruku. Proverite sve detalje, pa tek onda odlučujte da li ćete se u ponuđeno i upustiti. Device koje rade u uslužnim delatnostima i dalje će raditi punom parom, a ostali će imati potrebu da malo i lenčare (što nije inače njihova tipična osobina).

Vaga

Sve poslove ćete raditi glatko i sa lakoćom, a u svemu ćete i uživati. Manji nesporazumi sa mladim osobama biće uglavnom verbalnog karaktera, a svi koji rade sa vama imaće dobre rezultate i visoke profesionalne vrednosti. Odlično ćete se snalaziti s ljudima, a oni će vam vraćati daleko više od onoga čemu ste se uopšte nadali.

Škorpija

Čuvajte se, jer na poslu ovog meseca može doći do verbalnih okršaja sa šefom. Bićete skloni i da kažete nešto što ne želite ili što nije primereno, čime možete samo sebi naškoditi. Razvijaće se prilike za saradnju sa mladima i decom, pa se fokusirajte na to. U tome ćete imati uspeha, dok će svi ostali poslovi uglavnom stagnirati.

Strelac

Ukoliko imate plan da otvorite privatnu firmu, ovo je povoljan period da to i uradite. Zato, ako ste rešili da postanete privatnik, počnite sa ostvarenjem svog plana. Za ostale rođene u ovom znaku, februar je mesec kada će svoj posao raditi korektno.

Jarac

Tokom ovog meseca ljudi, kontakti i komunikacije će vam se otvarati sami od sebe. Svi oblici komunikacije, kao i one povezane sa svakom vrstom medija ili putovanja, izuzetno su povoljne. Jedino će biti manjih problema sa prihodima jer neće biti onakvi kao što ste očekivali. Ali, to je prolazno. Već od sledećeg meseca situacija se popravlja.

Vodolija

Ovog meseca ćete biti u prilici da veoma dobro zaradite. Do tog novca možete doći samo svojim radom (znači, ne radi se o kreditima, sponzorima ili slično). I dalje ćete biti u središtu pažnje, pa će vam mnogi davati priliku da pokažete šta znate. Ali, čuvajte se nepromišljenih izjava jer biste mogli da se posvađate sa nekim od poslovnih partnera.

Ribe

Za vas počinje mesec nada, velikih planova i još većih želja. Moguće je da će vam se otvoriti mogućnosti na koje ste dugo čekali. Ali, ako to i ne bude odmah, počećete da na poslu uživate, pa makar to bio i najobičniji posao. Promeniće se vaš pristup prema radu, a onda i prema životu. Unosićete više optimizma i vere u svoje odnose sa saradnicima, pa će vam se sve vraćati kao povećanje poverenja i poboljšanje saradnje. Umetnici će i dalje imati potrebna nadahnuća za stvaranje.

 

Podelite ovaj tekst: