MESEČNI HOROSKOP ZA POSLOVNE LJUDE: Poslovni horoskop za mart 2010.

OVAN

Ovo bi mogao biti veoma uzbudljiv period jer će posle nekoliko meseci Mars, vladalac vašeg znaka, krenuti direktnim hodom preko znaka Lava. Do tada se strpite i dogovarajte se samo sa prijateljima u koje imate veliko poverenje. Bićete veoma uspešni ako budete sledili svoju intuiciju i ako budete izbegavali konflikte. Mogući su veliki poslovi, posebno sa strancima i dobra finansijska transakcija u vašu korist.

BIK

Tokom ovog perioda pomislićete da sve zavisi od stanja duha i da ćete biti u stanju da uspostavite dobru komunikaciju sa saradnicima. Nemojte se previše uzdati u jednog Lava, Raka ili Devicu, biće konfuzni, rasejani i spremni da se uglavnom bave svojim problemima. U vreme Mesečevih mena imaćete osećaj da ste žrtva sredine, da mnogo dajete a malo dobijate zauzvrat.

BLIZANCI

Blizanci sada treba da isprave sve što su tokom zime uradili pogrešno ili da iskoriste prilike koje su propustili. Ne oklevajte da uđete u neki ozbiljan posao sa strancima, posebno iz prekookeanskih zemalja. Majski Blizanci su posebno u nekoj vrsti manje krize ili se dvoume koju od dve podjednako dobre ponude da prihvate. Vodolija će i dalje biti neko ko vas podržava i kada vam se čini da to nije slučaj.

RAK

Savršeno vam odgovara period vladavine znaka Riba. Vaša energija je uglavnom usmerena na osobe sa drugih jezičkih područja i svaka vrsta proučavanja u tom domenu donosi vam finansijsku dobit, materijalnu satisfakciju i mogućnost da dobijete i neku vrstu priznanja za svoj rad. Svaki uspeh u ovom periodu pratiće i dosta komentara okoline, ambicioznih osoba koje će biti prilično neiskrene prema vama.

LAV

Posle nekoliko meseci “zimskog sna” polako ali sigurno krećete ka nekim novim poslovima. Ipak, može se desiti da povremeno imate osećaj da tonete u živi pesak. Obećanja na sve strane a konkretne rezultate verovatno nećete videti. Problemi mogu nastati zbog vaše preterane uviđavnosti i bolećivosti prema nekim saradnicima i kolegama koje ćete podržavati iako znate da to možda ne zaslužuju.

DEVICA

Spremni ste da “okrenete list”. Kako će to izgledati ne zavisi samo od vaše odlučnosti već i od mnogih povoljnih okolnosti. Ukazaće se prilika za napredovanje na sadašnjem radnom mestu. Sa prepunim astrološkim poljem partnerskih odnosa moći ćete da ugovarate i pregovarate ali pre potpisivanja bilo čega otvorite četvore oči.

VAGA

Tokom ovog perioda imaćete mnogo posla i uglavnom svu energiju na to usmeravate. Ne oklevajte da se prihvatite svega što vam nude jer ćete biti u prilici da napredujete vrlo brzo. Nemojte pričati o planovima sve dok ne dođe do realizacije, postoji mogućnost krađe ideja. Odnosi sa strancima mogu biti pomalo stresni ako niste u potpunosti spremni da se prihvatite svih obaveza koje mogu proisticati iz toga.

ŠKORPIJA

Ovo je odličan period za započinjanje poslova u domenu umetnosti, medicine, sporta. Mnogo toga će vam ići naruku. Ipak, nedostajaće vam energičnost i istrajnost. Bićete motivisani ali sve vreme dok Mars, vladalac vašeg znaka, bude išao hodom unazad, bićete prilično neambiciozni, što se naročito odnosi na rođene krajem znaka.

STRELAC

Neki poslovi za koje ste očekivali da će se mnogo brže realizovati pomalo su stagnirali, posebno ako se radi o putovanju u inostranstvo ili o produženju ugovora. Ne samo da ne bi trebalo da imate problema na poslu već biste mogli dobiti ponudu da pređete na bolje plaćeno radno mesto. Mnogi će se smelo upustiti u posao sa nekretninama, u trgovinu građevinskom opremom, osnovaće svoje preduzeće.

JARAC

Budite oprezni u radu sa osobama koje su sklone da se lako oduševljavaju novim poslovnim prilikama i koje su pomalo naivne. Ipak, bez obzira na to da li ste mladi ili u zrelom dobu, trebalo bi da se malo više družite sa osobama od kojih imate šta da čujete, to će vam dati ideju kako da i vi rešite svoje probleme. U sferi finansija ste na pozitivnoj nuli.

VODOLIJA

Ovo je odličan period jer vam odgovara tranzit Sunca i Jupitera preko astrološkog polja posla i novca. Ipak, sa nekim biste mogli doći u sukob, posebno ako ste januarska Vodolija. Pazite se jer vam logika nije jača strana, već potreba da se istaknete ili da uradite nešto čime biste druge prijatno iznenadili. Ne oklevajte ako se bavite umetnošću.

RIBE

Ovo je vaš period u svakom pogledu jer su u vašem znaku tri planete bogatstva. Mlade talentovane Ribe imaju šansu da se istaknu i van granica svoje zemlje ili da dobiju neku nagradu. Moguća je neka nova prilika koju ćete umeti da iskoristite na najbolji mogući način. Finansijsko stanje se popravlja.

Podelite ovaj tekst: