MESEČNI HOROSKOP ZA POSLOVNE LJUDE: Šta kažu zvezde za biznis u aprilu

Ovan

Delujete vrlo energično u svojim namerama, ali ne možete istovremeno da se angažujete na paralelnim stranama i da ispratite sve aktuelne događaje na poslovnoj sceni. Smetaju vam različiti vidovi taktiziranja, kada vas okolina usporava u poslovanju ili kada neko od saradnika nije spreman da adekvatno nagradi vaš trud i zalaganje. Ipak, pred vama se nalazi još jedna faza kreativnog uspona, a završni uspeh na najbolji način potvrđuje vaše intelektualne i praktične sposobnosti.

Bik

Pažljivo pratite sva aktuelna dešavanja na poslovnoj sceni i stalo vam je da unapredite svoju poziciju među saradnicima. Delujete aktivno na različitim stranama i prihvatate nove poslovne izazove u skladu sa svojim afinitetima. Ipak, nemojte dozvoliti da vas posao okupira više nego što je potrebno.

Blizanci

Potrebno je da pravilno uskladite svoje profesionalne želje i mogućnosti. Delujete zabrinuto zbog svog poslovnog statusa i ne želite da se pomirite sa poznatim standardima koji vladaju u vašoj okolini. Tražite efikasniji način delovanja sa namerom da unapredite svoju poslovnu poziciju, ali mnoga pitanja ostaju bez odgovora.

Rak

U želji da ostvarite uspešne rezultate spremni ste da prekoračite svoje dosadašnje profesionalne mogućnosti ili utvrđene standarde. Osećate kreativnu energiju i stalo vam je da poboljšate svoj poslovni status ili položaj. Uz dobru volju neophodno vam je dosta znanja ili mudrosti, kako biste ostvarili svoje profesionalne ciljeve.

Lav

U skladu sa dobrom orijentacijom planirate nove poslovne poteze i delujete vrlo podsticajno na svoju okolinu. Vaši optimistički stavovi ulivaju veliku nadu u zajednički ili partnerski uspeh. Ipak, vodite računa jer biste se mogli i posvađati sa nekim zbog vaše silne želje da sve dobijete što pre. Nedostajaće vam taktičnost što god da radite. Kontrolišite se.

Devica

Aktivno pratite sva nova dešavanja i imate jasne kriterijume. Stalo vam je da unapredite svoju karijeru, ali poslovna dinamika nameće i nove probleme u odnosu sa saradnicima. Strategija koju sprovodite na kraju donosi pozitivne rezultate, naročito u finansijskom smislu ili u pravcu ličnog usavršavanja. Pred vama je fantastičan ugovor koji obećava veliku poslovnu saradnju. Ipak, proverite sve detalje, pa tek onda odlučujte da li ćete se u ponuđeno i upustiti.

Vaga

Ukoliko ste pravilno shvatili svoju ulogu i osnovna pravila u poslovnoj saradnji, budite korektni i pridržavajte se već zacrtanih ili nekih ustaljenih profesionalnih normi. Važno je da se pravilno informišete i pripremite na različite varijante profesionalnog nastupa. Želite da unapredite svoj poslovni položaj i težite ka novom ličnom usavršavanju, ali poslovno-finansijske prilike u velikoj meri zavise od situacije koju diktiraju vaši saradnici ili naredbodavci.

Škorpija

Kada ste podstaknuti dobrim idejama, onda umete da delujete vrlo ambiciozno na svoju okolinu, ali u određenim situacijama i nesigurno. Stalo vam je da ostvarite korisne ciljeve i tražite tim saradnika sa sličnim idejama. Budite oprezni jer angažovanost na različitim stranama ostavlja dobar utisak, ali samo do određene granice.

Strelac

Umete da delujete vrlo zahtevno i preduzimljivo. U skladu sa svojim profesionalnim afinitetima često se nalazite u centru glavnih poslovnih dešavanja. Sačuvajte prisebnost duha i promišljenost, kako biste pravilno odgovorili na različite dileme koje vas prate na poslovnoj sceni ili u susretu sa saradnicima. Ukoliko imate plan da otvorite privatnu firmu, ovo je povoljan period da to i uradite.

Jarac

Povremeno, vaš poslovni život obeležavaju iznenadni usponi ili prolazna stagnacija, što dodatno iscrpljuje vašu snagu i kreativnu energiju. Budući da ste osoba koja vodi računa i o materijalnim interesima, teško možete da se pomirite sa situacijom kada neko ograničava vaše poslovne zahteve ili potrebu za širom afirmacijom. Tokom ovog meseca ljudi, kontakti i komunikacije će vam se otvarati sami od sebe. Svi oblici komunikacije, kao i oni povezani sa svakom vrstom medija ili putovanja, izuzetno su povoljni.

Vodolija

Nalazite se u sjajnoj prilici da ostvarite niz korisnih ciljeva ili da prihvatite saradnju sa jednom uticajnom osobom. Delujete odlučno i preduzimljivo. Stalo vam je da ubrzanim metodama ostvarite poslovni, društveni ili javni uspeh. Ovog meseca ćete biti u prilici da veoma dobro zaradite. Do tog novca možete doći samo svojim radom (znači, ne radi se o kreditima, sponzorima ili slično).

Ribe

Poštujući listu prioriteta delujete vrlo energično u pravom momentu i umete da nametnete svoje stavove pred uticajnim saradnicima. Često preuzimate aktivnu ulogu prilikom donošenja važnih odluka o prioritetnim ciljevima ili u vezi sa finansijskim investicijama.

Podelite ovaj tekst: