MESEČNI HOROSKOP ZA POSLOVNE LJUDE: Šta kažu zvezde za biznis u februaru

Ovan

Na poslovnom planu Ovnove očekuje uspešniji period. Sada je moguće postaviti temelj za povoljnu finansijsku situaciju koja će trajati sve do polovine ove godine. Oni koji se bave nekretninama, rade u bankama, ili se bave zemljoradnjom imaju izuzetno uspešan period. Ovo je vreme kada vam novac drugih ljudi dolazi veoma lako iz poslovnih veza.

Bik

Položaj planeta u ovom periodu omogućava vam da svoju profesiju ili karijeru usmerite u željenom pravcu. Iskoristite priliku, ali budite umereni i ne preterujte u megalomanskim zahtevima. U svakom slučaju, vaša ambicija i samopouzdanje će rasti, a nagrade i pohvale za uloženi trud će vam imponovati. Novac stiže iz poslova koji su vezani za partnerski odnos.

Blizanci

Februar je uvertira za mart kada će većina pripadnika ovog znaka postići uspeh u poslu kojim se bave a samim tim i finansijski napredak. Ponovo ulazite u period konstruktivnih i svrsishodnih promena koje će većini Blizanaca promeniti život. Sada je vreme da se pozabavite stvarima koje vas suštinski interesuju, odnosno da realizujete projekte koji su vam u glavi već izvesno vreme.

Rak

Ostvarili ste uspešne rezultate na različitim poljima i to vas ispunjava velikim ponosom. Svoj prestiž ili uspeh objašnjavate pravilnom procenom poslovnih interesa i smislom za dobru organizaciju. Mnoge okolnosti su na vašoj strani, ali postoje različiti aspekti uspeha ili merila vrednosti. Stalo vam je da ostvarite dugoročnije ciljeve.

Lav

Osećate nedostatak kreativnog raspoloženja u situacijama kada treba da izađete u susret nečijim zahtevima, čini vam se da kompromis ide na vašu štetu. Prednost dajete poslovima koje možete da obavite u kraćem vremenskom periodu i bez nečije asistencije. Tokom čitavog meseca otvaraće vam se nove mogućnosti, ali će vam tek krajem februara biti najproduktivniji dani.

Devica

Stalo vam je da okolina prihvati nova rešenja ili savremenije ideje, koje imaju pozitivan uticaj na dalji razvoj događaja na poslovnoj sceni. Energičnost kojom završavate svoje radne obaveze okolina tumači na različite načine. Postoje saradnici koji odobravaju vaš uspeh, ali i oni koji osuđuju vaš stil izražavanja. Za većinu Devica ovo je vrlo naporan period. Ne savetuje vam se da počinjete ništa novo vezano za finansijska ulaganja.

Vaga

Novi događaji na poslovnoj sceni zahtevaju dodatnu pažnju i angažovanost, ali usled različitih pritisaka većinu obaveza završavate u poslednjem trenutku. Sada ulazite u stabilan period kada je u pitanju posao. Akcenat je na vašoj kreativnosti i umetničkim talentima čime god da se bavite. Imate jaku pokretačku energiju. Uspešno obavljate ono što se od vas očekuje.

Škorpija

Preuzeli ste na sebe veliku odgovornost u različitim situacijama, sa namerom da utičete na sve važne aspekte u poslovnofinansijskim pregovorima. Primećujete da saradnici pažljivo prate ili ocenjuju vaše angažovanje. Ipak, imate dovoljno snage da se izborite sa različitim problemima. Dovoljno ste razumni da sačuvate svoju poslovnu poziciju i da prihvatite nečiji uticaj.

Strelac

Delujete vrlo energično i stalo vam je da ubrzate poslovni ritam u svom okruženju. Obratite pažnju na nivo prilagođavanja u situacijama koje imaju uticaj na zajedničke interese. Imate osećaj da sve stoji u mestu, a vi ste dinamičan znak kome to ne odgovara. Usled nestrpljenja u iščekivanju promena u poslu, možete da pravite greške. Budite oprezni.

Jarac

Uz dobru procenu mogućnosti i pravilan izbor saradnika možete da ostvarite svoje ciljeve na poslovnoj sceni. Nemojte dozvoliti da vas neko zavarava pogrešnim informacijama, koje mogu da vas navedu na loš poslovni potez. I za vas je ovo mesec u kome vas očekuju neka iznenađenja. Mnogo poslova će se pokrenuti sa mrtve tačke (ili ćete bar vi imati takav osećaj).

Vodolija

U ovom mesecu mnoge Vodolije mogu dobro da profitiraju. Otvaraju vam se neke nove mogućnosti, naročito kod Vodolija koje se bave privatnim poslom. Imaćete šansu da proširite saradnju ili da preko preporuka dođete do novih poslova. Ali, možete se suočiti sa nekim ograničenjima, pa se naoružajte strpljenjem da biste ostvarili ono što želite.

Ribe

Želite da unapredite svoju poziciju i stil poslovnog izražavanja, kao i da ostvarite uspešnije rezultate. Angažovani ste na različitim stranama i sa velikim ambicijama ugovarate nove poslovne susrete. U društvu saradnika pokušavate da se nametnete kao osoba od autoriteta i sa originalnim stilom izražavanja. Vaša profesionalna orijentacija i dobra elokvencija garantuju uspešne rezultate.

 

Podelite ovaj tekst: