MESEČNI HOROSKOP ZA POSLOVNE LJUDE Šta kažu zvezde za biznis u junu

poslovni-horoskopOvan

Pred vama je povoljan period za nove poslove i sticanje novca. Ipak, neki pripadnici vašeg znaka će možda morati da sačekaju nekoliko dana sa novim projektima zbog otežavajućih okolnosti do kojih će povremeno dolaziti. Dobri aspekti će tokom juna doneti više povoljnih prilika za rešavanje finansijskih problema.

Bik

Pošto još nije pravo vreme za akciju, ovaj period možete da iskoristite za istraživanje tržišta i pripremu terena za već dogovorene projekte. Iskoristite priliku za uspostavljanje novih poslovnih kontakata. Ukoliko ste primorani da rešavate neke pravne probleme, sačekajte kraj juna kada će vam zvezde biti naklonjenije.

Blizanci

Iako niste voljni da menjate navike kada je posao u pitanju, trenutna situacija će vas naterati da razmislite o dodatnim izvorima prihoda. Očekujete realizaciju jednog posla koji bi vam doneo malo veću količinu novca, ali to će najverovatnije biti odloženo do sledećeg meseca. U međuvremenu, dok čekate da se taj problem reši, prihvatite druge opcije za saradnju.

Rak

Prilično ste nezadovoljni razvojem finansijske situacije. Jasno vam je da mnoge stvari ne zavise od vas i da trenutno ništa ne možete da promenite. Naredni period je povoljan za povratak dugova, ali vodite računa i o vašim prevelikim troškovima. Dok nemate novac u rukama ili na računu, ne trošite unapred. Ako razmišljate o promeni posla, strpite se još malo.

Lav

Mnogo ste očekivali od novih poslovnih dogovora, ali očigledno, niste bili realni. Ne uspevate da se uklopite u zadate okvire i teško funkcionišete. Umesto zadovoljstva, češće osećate presiju i nervozu na poslu. Imate utisak kao da tapkate u mestu i ne znate kojim putem da krenete. Ipak, prihvatite ponude koje mogu da se realizuju u kraćem roku. Pred vama je vrlo aktivan period.

Devica

Ovaj period je povoljan za rešavanje manjih poslovnih problema. Imate utisak da se drugi previše mešaju u vaš posao i pokušavaju da utiču na vaš način rada i planove. Ipak, budite spremni na preokrete i iznenadna prihvatanja ponuda. Ako ste u poslednje vreme trpeli veliki pritisak na poslu, sada dobijate podršku planeta, pa situacija postaje opuštenija.

Vaga

Ma koliko se trudili da sve uradite brzo i najbolje što možete, ovog meseca možda nećete biti zadovoljni postignutim rezultatima jer ćete većinu obaveza ispunjavati usporenim tempom. Zvezde vas usporavaju. Ali, posvetite se svom radu i potrudite se da ne kasnite sa ispunjavanjem zadataka jer to vagama nije svojstveno.

Škorpija

Niste nezadovoljni postojećim poslom ali biste voleli da nešto promenite. U ponudi su i neki novi-stari poslovi ili saradnja sa bivšim kolegama. Imate razne ponude, ali ih ne prihvatate zbog određenih uslova koji vam se ne dopadaju. Možda bi trebalo da trenutne probleme sagledate iz drugačijeg ugla. Razmislite koliko bi eventualna promena bila korisna na duži rok i da li vam pruža šanse za napredovanje.

Strelac

Vaš vladar Jupiter se posle nekoliko meseci retrogradnog kretanja vratio u direktan hod, a vi ponovo osećate nalet pozitivne energije i motivacije. Iako niste rešili sve poslovne brige i probleme, trenutni pomaci probudiće u vama entuzijazam i upornost da istrajete na putu do zacrtanih ciljeva. Pred vama je mnogo stabilniji i bolji poslovni period.

Jarac

Čini se da ste se zasitili poslom kojim se trenutno bavite i rado biste ga promenili. Nova ponuda za posao biće veoma primamljiva. Ova godina vam je inače naklonjena za dobru zaradu pa se potrudite da je maksimalno iskoristite. Ukoliko vam predstoje neki pravni sporovi, sačekajte bolji trenutak za preduzimanje bilo kakve akcije.

Vodolija

Prilike za napredovanje ukazaće se krajem juna. Postoje dobre mogućnosti za razvoj saradnje sa osobama sa kojima ste poslovali na neki indirektan način. Ako ste se dobro pokazali na dosadašnjoj poziciji, možda će vam u okviru iste kompanije ponuditi bolje radno mesto. Ne plašite se promena. Situacija na poslovnom planu se stabilizuje, ali novac nikako da pristigne.

Ribe

Tokom ovog perioda bićete u prilici da uspostavite dobre odnose i sa nekim novim partnerima, a moguće je i proširenje poslova. Do kraja juna bićete pomalo inertni i nervozniji nego inače. Ako ste brinuli zbog finansijske krize ili nerešenih pravnih ili statusnih problema u kompaniji u kojoj radite, već posle 28. moći ćete da odahnete. Problemi polako počinju da se raščišćavaju i vi ćete konačno znati na čemu ste.


U ovom broju još i …

  • Novak Đoković fondacija ulaže 700.000 evra
  • KONKURENCIJA NA TRŽIŠTU ELEKTRIČNE ENERGIJE Kogeneracija – Struja iz do sada neiskorišćenog gasa
  • MARIJANA VASILESKU, ČLANICA IZVRŠNOG ODBORA, NADLEŽNA ZA RESOR ZA POSLOVE SA STANOVNIŠTVOM SBERBANKE Mi smo tamo gde su naši klijenti
  • EDUKACIJA PRED NOVIM IZAZOVIMA ZBOG SAVREMENIH TEHNOLOGIJA Da li treba plaćati za visokoškolsko obrazovanje ili ne
  • KAKO JE POSLOVALA FONDACIJA ANA I VLADE DIVAC U 2015. GODINI Obezbedili 2,2 miliona dolara pomoći za 130.000 ljudi
  • Točeni Jelen – svaki gutljaj kao da je prvi
  • VEŠTINA KOMUNIKACIJE (I deo) Sedam stvari koje klijenti očekuju
  • U ORGANIZACIJI TGI GRUP INTERNEŠENEL Uručena priznanja “Superbrend Srbija”
  • Sledeći broj Magazina Biznis izlazi 20. jula 2016.
Podelite ovaj tekst: