MESEČNI HOROSKOP ZA POSLOVNE LJUDE: Šta kažu zvezde za biznis u maju

Ovan

Pripadnicima ovog znaka poslovni plan je povoljno aktiviran i aspektovan, tako da će Mars u polju posla doneti vrlo aktivan mesec. Neki će Ovnovi napredovati svojom zaslugom i biti pohvaljeni javno, pred kolegama. Mars im donosi elan i energiju kako bi sve što rade i urade tokom maja bilo kvalitetno i profesionalno, pa se mogu nadati dobrim rezultatima i materijalnoj satisfakciji krajem meseca.

Bik

Bikovima i te kako prija konjunkcija Sunca i Jupitera koja im donosi stabilnost na planu posla i zarade. Moguće su i nove prilike za povećanje prihoda, što može imati veze sa inostranstvom ili nekim poslovnim putovanjem. Ovaj period je vrlo povoljan da se započnu novi projekti. Treba pratiti sve što se dešava na poslovnom i finansijskom planu, jer se mogu ukazati mnoge povoljne prilike da se pokrenu stvari i da Bikovi izbiju u prvi plan.

Blizanci

Blizanci će pokušavati da u maju poprave utisak na poslovnom planu. Naročito je ovo dobra prilika za pripadnice nežnijeg pola. One će imati priliku da napreduju u poslu i da steknu naklonost nadređenih. Takođe, ovo je idealan period da Blizanci naprave listu prioriteta kad je reč o novcu i zaradi. Bez racionalnog finansijskog plana nećete dobro proći. Jer novca neće biti u izobilju u narednom periodu, pa su potrebne velike uštede.

Rak

Rakovima predstoji vrlo naporan period kada je u pitanju odnos sa šefom ili osobom koja je iznad njih, u smislu pozicije na radnom mestu. Moraće da posvete previše vremena sređivanju papirologije ili neke dokumentacije, što će kod većine Rakova izazvati nervozu i napetost. Ali, to je neophodno da biste završili administrativne poslove koje ste dugo odlagali. U tome će vam čak biti potrebna i pomoć kolega.

Lav

Za zaposlene Lavove ovaj mesec donosi mnogo poslovnih aktivnosti. Ali, Lavovi neće imati strpljenja i živaca da to urade kako valja profesionalno i detaljno, pa mogu izazvati revolt kod saradnika i šefa. Zato bi bilo bolje da se suzdrže svađa i verbalnih sukoba koji mogu biti na pomolu. Ovoga puta Lavovi moraju mnogo prilježnije da izvršavaju svoje poslovne zadatke jer će loše obavljeni poslovi imati dugoročne nepovoljne posledice.

Devica

Mars donosi aktiviranje novih poslovnih planova, posebno za one Device koje se bave privatnim poslom ili koje su tek počele da rade. Bilo bi dobro da pripadnici ovog znaka iskoriste ovaj mesec za nove odluke i nove korake koji se tiču posla i mogućnosti povećanja zarade, jer su im zvezde naklonjene i imaće veliku podršku saradnika i prijatelja. Pristiže novac koji je dugo očekivan.

Vaga

Ovo nije idealan period u poslu, ali Vagama ovaj mesec može biti povoljan kada je u pitanju novac. Moguće je da dobiju novac kao vid pomoći od prijatelja ili mogu biti u prilici da iznenada zarade novac preko prijatelja ili člana porodice. U svakom slučaju, treba biti poslovno korektan i ne očekivati previše od saradnika, već se osloniti na sebe i svoje potencijale. Dobre poslovne vesti stižu krajem maja.

Škorpija

Za Škorpije je ovaj period pun izazova, poslovnih i finansijskih. Zato treba da povlače mudre poteze i da sve završavaju na vreme, kada su u pitanju ugovoreni rokovi, jer Škorpije mogu imati problem sa kašnjenjem. Moguće je da će pripadnici ovog znaka dobiti poverljive i važne poslovne zadatke. Treba čuvati novac, naročito krajem meseca.

Strelac

Rođeni u znaku Strelca imaju pred sobom vrlo izazovan i važan period. Moraće da odluče šta će dalje sa svojim poslovima koje su započeli još prošle godine. Odluku o novoj poslovnoj orijentaciji treba da donesu do kraja meseca. Moguće je povećanje prihoda krajem meseca ulaženjem u novi posao, ali treba pažljivo proveriti sve što se nudi, jer je moguća prevara.

Jarac

Jarčevi mogu da budu srećni, jer je mesec maj njihov mesec. Idealan mesec da ostvare nove zamisli i započnu nove projekte na poslovnom planu. Dobro je da u maju stave tačku na neke poslove koji su pri kraju. Takođe, postoji mogućnost da dođe do povećanja zarade koja je bila ranije obećana.

Vodolija

Vrlo pozitivan period za Vodolije koje se bave privatnim poslom ili koje su na rukovodećem mestu. Ali, i za ostale Vodolije ovo je mesec kada će puno raditi i to u veoma dobrim radnim uslovima i u uspešnoj saradnji sa kolegama. Nepovoljne promene na poslu moguće su tek krajem maja.

Ribe

Ribama je ovaj mesec vrlo napet, jer će morati da mnogo više rade i da se dokazuju. To se posebno odnosi na one Ribe koje imaju malo godina staža ili koje su skoro počele da rade. Druga polovina meseca je mnogo bolja i povećanje prihoda je moguće iz nekih poslova koji su ranije završeni.

 

Podelite ovaj tekst: