MESEČNI HOROSKOP ZA POSLOVNE LJUDE: Šta kažu zvezde za biznis u martu

Ovan

Nema potrebe da oklevate pred novim izazovima, ali je obavezna konsultacija sa pouzdanim saradnicima. Važno je da napravite dobru procenu ili izbor jer vas očekuje napredovanje na poslovnoj lestvici. U finansijskom smislu nalazite se u poziciji da uvećate svoju zaradu, kao i da rešite neka imovinska ili investiciona pitanja.

Bik

Samopouzdanje i pozitivan trend koji pratite donosi sjajnu priliku za ubrzano napredovanje. Situaciju na poslovnoj sceni najčešće procenjujete na osnovu svojih ambicioznih vizija i ne možete da se zadovoljite prosečnim rezultatima. Potrebno je da ispunite određene uslove kako biste ostavili dobar utisak na poslovne partnere.

Blizanci

Prate vas različite poslovno-finansijske obaveze koje zahtevaju veliki napor i dodatno angažovanje. Pitanje poslovne organizacije i poverenja u saradnike, zahteva da dobro razmislite o različitim interesima koji vas povezuju u zajedničkom poslu. Svoju pažnju usmerite na prioritetne ciljeve. Očekuju vas pozitivne promene i novi kontakti sa inostranstvom.

Rak

U želji da ostvarite uspešne rezultate spremni ste da prekoračite svoje dosadašnje standarde i merila. Imate dovoljno energije i interesovanja da poboljšate svoj poslovni status. Uz dobru volju neophodno vam je dosta znanja ili mudrosti, kako biste u potpunosti ostvarili svoje profesionalne ciljeve. Očekuju vas značajna poboljšanja na poslu.

Lav

Vaša okolina očekuje da se dodatno angažujete u različitim stvaralačkim fazama, ali vam nedostaje strpljenje ili koncentracija za naporne obaveze. Imate osećaj da novi događaji najavljuju važne promene na poslovnoj sceni. Važno je da jasno definišete svoje poslovne interese. Očekuju vas pozitivni događaji i uspešna satisfakcija.

Devica

Pažljivije analizirajte sve što se dešava na poslovnoj sceni, kako biste procenili najbolji trenutak za akciju. Nemojte dozvoliti da neko osporava vaše poslovne ciljeve. Tajna vašeg uspeha se krije u preciznoj orijentaciji ka praktičnim ciljevima, u sposobnosti dobrog zapažanja i veštini brzog prilagođavanja u novim uslovima.

Vaga

Delujete zabrinuto zbog novih događaja na poslovnoj sceni i ne želite da se pomirite sa utvrđenim standardima koji vladaju u vašoj okolini. Tražite efikasnija rešenja, ali postoje okolnosti koje ne zavise od vaše volje ili uticaja. Važno je da rešite neka imovinska ili statusna pitanja.

Škorpija

Osećate pojačani psihološki pritisak i potrebu da se rasteretite od napornih ili dodatnih obaveza. Loša komunikacija u odnosu sa saradnicima utiče na pogrešne poslovne procene i ponašanje. Sačuvajte prisebnost i nemojte dozvoliti da vas posao okupira više nego što je potrebno. Naučite da podvučete jasnu crtu i da se pravilno zaštitite od loših uticaja sa strane, koji narušavaju vaš poslovni status.

Strelac

Uporno zagovarate svoje poslovne ciljeve, ali imate utisak da vas prate loše okolnosti ili da okolina nema dovoljno razumevanja za vaše ideje. Različite okolnosti diktiraju naporne uslove ili ubrzani tempo u poslovnoj saradnji. Moguća je prolazna finansijska kriza, što će vas naterati da prihvatite i neke dopunske poslove. Krajem meseca očekuju vas novi poslovni kontakti i bolji uslovi.

Jarac

Okolina često ima presudnu ulogu u poslovnom dijalogu, tako da vas novi događaji ili informacije upućuju na proširene kontakte u odnosu sa saradnicima. Pokušavate da se izborite za veću samostalnost, međutim postoje otežavajuće okolnosti ukoliko napustite timski rad. Povremeno osećate nedostatak koncentracije ili kreativan umor, ali to je prolazna faza u iščekivanju da se ostvare nove poslovne ponude.

Vodolija

Novi događaji na poslovnoj sceni nameću različite dileme u odnosu sa saradnicima. Okolina vam indirektno daje do znanja da ne odobrava vaše stavove ili ponašanje. Ipak, strategija koju sprovodite na kraju donosi pozitivne rezultate. Stalo vam je da ostvarite poboljšanje u finansijskom smislu i zainteresovani ste za lično usavršavanje. Nema potrebe da zaoštravate odnos sa saradnicima ili osobom koja ima veliki uticaj na vašu okolinu. Važno je da sačuvate dobar saradnički odnos.

Ribe

Nalazite se u kreativnoj fazi i delujete zahtevno pred okolinom, dobro procenjujete poslovne prilike i umete da ostvarite svoje ciljeve na različitim stranama. U skladu sa svojim potrebama vešto koristite oprobane manire i uspevate da se nametnete u situacijama kada se rešavaju značajni poslovni interesi. Imponuje vam posao u kome do izražaja dolaze vaše kreativne sposobnosti. Obratite pažnju na svoj poslovni imidž i stil izražavanja.

 

 

Podelite ovaj tekst: