JEDINSTVENI PORTAL ZA PREDUZETNICE: Mreža ženskog biznisa

Na konferenciji “Biznis portal za preduzetnice iz Srbije i Nemačke” predstavljen je sajt XYGLOBAL.NET koji će našim poslovnim ženama olakšati pristup važnim međunarodnim vestima i informacijama o mogućnostima razvoja njihovih firmi

Vensan Dežer

Činjenica da je prezentacija “Biznis portala za preduzetnice iz Srbije i Nemačke” održana 8. marta, dala je ovom skupu u Narodnoj banci Srbije izvesnu dozu posebne svečanosti. Njoj su doprineli i mnogobrojni zvaničnici naše zemlje, Nemačke i EU koji su svojim pozdravnim besedama pružili punu podršku uspešnim pripadnicama lepšeg pola da istraju na putu osvajanja što boljih pozicija u ekonomskom i društvenom životu svojih zemalja.

Kako je na samom početku konferencije istakla Sanja Popović Pantić, predsednica Udruženja poslovnih žena Srbije, organizatora skupa, najavljujući i zajedničku publikaciju sa 50 preduzetničkih priča, internet nam olakšava život, ali knjiga hrani dušu i da su žene te koje rade srcem i na najrazličitijim mestima pronalaze inspiraciju na putu ka pravim vrednostima. Podsetila je, takođe, da naše Udruženje poslovnih žena okuplja oko 200 uspešnih vlasnica i rukovodilaca 80 već etabliranih firmi.

Opširnije u štampanom izdanju

Podelite ovaj tekst: