MESEČNI HOROSKOP ZA POSLOVNE LJUDE: Šta kažu zvezde za biznis u novembru

poslovni-horoskopOvan

Novembar je za Ovnove veoma uspešan mesec za poslovanje. Planeta Venera u ovom periodu ulazi u polje karijere što označava velike uspehe na planu finansija. Ovaj mesec je takođe povoljan za investicije i pokretanje novih poslova. Treba da se koncentrišete, organizujete i počnete da radite. Pred vama je vrlo dinamična etapa u kojoj je uspeh zagarantovan ako se radi punom parom.

Bik

Polje karijere je u znaku uspeha, ali je za postizanje dobrih rezultata važno da promenite ustaljene metode rada. Povezujte se sa novim partnerima i pojačajte saradnju sa dosadašnjim jer ćete tako osigurati stabilniji razvoj. Zbog dobrog položaja planeta, otvoriće vam se nove mogućnosti za uspešno poslovanje. Ali, sreća je jedno a naporan rad drugo, pa ne zaboravite da se pojačano angažujete.

Blizanci

Očekuje vas uspeh, ali je pre toga neophodno da proverite strateške planove koje ste već doneli. Iza vas je period dilema i nejasnih signala gde da uložite novac i kako da nastavite poslovanje. U drugoj polovini novembra, zbog promene pravca kretanja planete Neptun, suvladara vaše karijere, biće vam jasniji pravci poslovnog razvoja. Na osnovu njih možete da se usmerite na nove ciljeve i da ih uspešno ostvarujete.

Rak

Raspored planeta u ovom periodu najavljuje dobre uslove poslovanja za Rakove. Pokazaćete više borbenosti u osvajanju tržišta, ali je takođe važno da prethodno malo reorganizujete poslove u kompaniji. Biće i priliva novca ali tek krajem novembra. Vodite računa samo da ne izgubite kompas i uđete u neke nepotrebne sukobe na poslu. Savet ostaje isti: držite se svog posla i ne upuštajte se u konflikte sa kolegama.

Lav

Ne rizikujte i ne upuštajte se u krupne investicije tokom ovog meseca. Sve snage usmerite na stvaranje novih poslovnih kontakata i dosledno izvršavanje vaših obaveza. Budite agilniji na poslu, jer ništa ne pada s neba. Tek kada radite više i bolje, možete da očekujete povoljniju situaciju na poslu. Ovaj period biće vrlo dinamičan, pa će vaša spremnost za rad biti na testu.

Devica

U ovom mesecu nastavljate poslovne i finansijske uspehe. Planeta Venera je u vašem polju doma, pa ćete za svoj rad imati podršku porodice. Vaše kreativne ideje možete da realizujete u drugoj polovini novembra. Tada će vam zvezde biti naklonjenije. Ali, bez obzira na naklonost planeta, očekuje vas mnogo obaveza i vrlo naporan rad.

Vaga

Sudeći prema položaju planeta, u novembru bi trebalo da ostvarite sjajne poslovne rezultate i na organizacionom i na finansijskom planu. Mnoge poslovne Vage će se odlučiti i na edukaciju u vezi sa biznisom. Moguće su i promene kao što je prelazak na bolje radno mesto. Ovo je i momenat da se rešite starih dugovanja. Na prvi pogled, biće to dobar poslovni mesec.

Škorpija

Iako u ovom periodu niste koncentrisani isključivo na poslovni uspeh, položaj planeta će vam ići naruku. Finansijska situacija će se u novembru poboljšati ulaskom Venere u vaše polje materijalnih dobara, pa će stabilnost potrajati neko vreme. Moguće je i da sada osigurate veća primanja za naredni period. Ali, imaćete i mnogo posla, pa nastojte da budete smireniji.

Strelac

U ovom mesecu su veoma važne odluke koje donosite, zato pažljivo utvrdite strategiju i krenite da ispunjavate planove. Kao što znate, neophodno je da stabilizujete situaciju u firmi i da pokrenete nove poslove. Čuvajte se, pogotovo u drugom delu meseca, da se ne sukobite sa kolegama kojima se neće dopasti vaše ideje za reorganizovanje firme i uvođenje novih obaveza.

Jarac

Ovo je period kada je bolje da se bavite analizom svoje poslovne situacije. Potrebno je da dobro istražite tržište i da upoznate konkurenciju. Finansijska situacija se poboljšala malo, ali to nije znak da ste ušli u stabilne poslovne vode. Postoje šanse da realizujete službena putovanja koja će biti u funkciji unapređenja posla. To vam može doneti bolje poslovne rezultate, ali tek u narednoj godini.

Vodolija

Novembar će biti veoma uspešan mesec za Vodolije. To je nastavak dobrih trendova koji su počeli još prošlog meseca i time je potvrđena vaša namera da unapredite svoj biznis. Finansijska situacija se permanentno poboljšava, što je samo dokaz više da se kreativan rad iz prethodnih meseci isplatio. Ali, budite oprezni i nemojte da spavate na lovorikama. Čeka vas još mnogo posla.

Ribe

Već više meseci se susrećete sa problemima i preprekama na poslu, pa ćete i u novembru morati da uložite dosta napora da plasirate svoje ideje i napravite pomak. I u naredom periodu vas očekuje dosta napora, ali ako budete uporni, uloženi trud će se isplatiti. Radite udarnički i doći ćete do većeg kapitala i stabilnije finansijske situacije.


U ovom broju još i …

  • Drugi multikongres Serbian Visions u Beogradu
  • PKS ojačava arbitražno rešavanje sporova u privredi
  • SA MEĐUNARODNE KONFERENCIJE UPGRADE IN BELGRADE: Inovacije u preradi gasa
  • REVIZIJA I RAČUNOVODSTVO: Porez po odbitku na usluge
  • O ZELENIM POLITIKAMA: Kako su druge zemlje rešile prodaju poljoprivrednog zemljišta
  • ALEKSANDAR RUŽEVIĆ, GENERALNI DIREKTOR COCA-COLA HBC SRBIJA I CRNA GORA: Rast biznisa uz nove ciljeve održivosti
  • KONFERENCIJA O UPRAVLJANJU LJUDSKIM RESURSIMA: Zašto je važna komunikacija sa zaposlenima
  • PITER DRAKER: MOJ POGLED NA MENADŽMENT (4): Šta je “preduzetnički džudo”
  • Sledeći broj Magazina Biznis izlazi 20. decembra 2016.
Podelite ovaj tekst: