MESEČNI HOROSKOP ZA POSLOVNE LJUDE: Šta kažu zvezde za jul i avgust

Ovan

Od druge polovine jula meseca očekujte promene na poslu. Ne nervirajte se nego dajte sve od sebe da se bolje organizujete. Neko od kolega može vam biti od pomoći. Najbitnije je da se ne ulenjite, već treba da stalno budete vredni. Iako je leto vreme godišnjih odmora, za vas je ovo period kada možete da vidite plodove svog rada.

Bik

Potrudite se da budete vredniji. Dajte sve od sebe, nemojte reagovati previše na pohvale nadređenih, nego nastavite sa poslom kao i do sada. Imaćete više uspeha u prvoj polovini avgusta meseca ako se bavite umetnošću ili javnim poslom. U drugoj polovini meseca ćete imati manje novca, ali budite oprezni i sa onim što zaradite.

Blizanci

Mogući su novčani problemi tokom celog meseca jula a delom i u avgustu. Stoje vam velike obaveze, ali i dobre mogućnosti za zaradu, naročito preko novih saradnji i ugovora. Finansijski deo je znatno bolji nego ranije a možete regulisati i neka dugovanja i to u drugom delu jula. Morate da date svoj maksimum na poslu, jer će se tek kasnije videti rezultati odluka koje donesete sada.

Rak

Nemate vremena za čekanje. Jupiter će samo još u julu i delom u avgustu biti u vašem polju posla i zarada. Samo tokom jula možete da izbijete u prvi plan. Zato ne statirajte nego se aktivirajte. Iskoristite sve prilike za zaradu koje vam nudi konjunkcija Venere i Jupitera u polju novca. A kada u poslednjoj nedelji jula ta ista Venera krene retrogradno a Sunce uđe u ovo polje, imaćete još jedan krug srećnih okolnosti.

Lav

Pozicija Venere i Jupitera u vašem znaku donosi vam novac, ali ne gubite iz vida da dugove morate otplaćivati na vreme. Iako ćete nailaziti na mnogo problema, savet za vas je da budete tolerantni prema drugima, da pokušate da se ne nervirate i da ne čekate previše da vam drugi pomognu. Ako promenite svoj stav prema kolegama na poslu, najviše ćete pomoći sami sebi.

Devica

Iskoristite podsticajne prilike za nove poslove u julu. Već posle toga ulazite u jednu malo težu situaciju, kada će biti potrebno ulagati mnogo više napora. Vladar posla i zarada, Venera, biće u napetom aspektu sa Saturnom iz polja komunikacije i pokreta. Zbirno gledano – za sve ono što želite da aktivirate moraćete da sprovedete opsežne pripreme, ali i da budete spremni na opstrukciju od strane drugih.

Vaga

Jedini savet tokom ovog perioda mogao bi biti – ne oklevajte, ne zadovoljavajte se trenutnim pozicijama i malim poslovima, budite sigurni u sebe i sigurno možete promeniti stvari. Neće biti lagano, Saturn se vratio u vaše polje posla i zarada i ometaće Veneru – ali ako iko može da igra protiv sudbine, protiv prepreka, protiv ograničenja – onda ste to vi tokom jula i avgusta meseca.

Škorpija

Sve funkcioniše kako treba a zaradama sada možete da se pohvalite. Ipak, promena statusa, odnosno radnog mesta, moguća je tokom jula meseca. Vi ste i te kako svesni koliko ste ulagali sebe u prethodnom periodu u posao i zaslužujete sve što sada dolazi i obilato vas nagrađuje. Ali, to ne znači da će vam biti lako nadalje. Vaš vladar je u znaku Raka, pa je potrebno da u sve što radite ulažete mnogo više energije.

Strelac

Vaše obaveze su dosta velike i treba više da radite. Sve što propustite ili odložite za neki drugi period, sigurno će se otvoriti ponovo kao problem. Poslovna partnerstva funkcionišu savršeno tokom većeg dela jula i najveća bi greška bila iskoristiti ovaj period za odmor. Sada je potrebno da budete prisutni i da izvučete maksimalno koristi od svega ovoga.

Jarac

Ako želite da promenite posao, bilo da je u pitanju samo radno mesto u okviru postojeće firme ili prelazak negde drugde, ovo je vreme da to realizujete. Jul je za vas dobar poslovni mesec, što potvrđuje i pozicija Mladog Meseca u polju poslovnih partnerstava. Međutim, problem je što vaš vladar ide retrogradnim hodom kroz znak Škorpije i praviće neke neugodne aspekte na planete koje vas podržavaju. Zato ne oklevajte i odvažite se za promene.

Vodolija

U ovom periodu neke stvari možete započeti na nov način. To može i te kako biti nagrađeno, jer ćete biti u bliskom, svakodnevnom kontaktu sa osobama koje su vam nadređene. Imaćete priliku da se dokažete, prvenstveno sklanjajući teret obaveza iz prethodnog perioda, a onda i komunikacijom sa autoritetima u kojoj ćete moći da iznesete neke svoje ideje i zanimljiva kreativna rešenja. Iako su ovo letnji meseci, očekujte veći priliv novca.

Ribe

Ovi letnji meseci su odlični da pokrenete ono što ste planirali i zamislili. Privatni poslovi su postavljeni više nego dobro i sada je vreme i da se realizuju. Vladar polja posla i zarada, Mars, u mekom je znaku Raka, što samo znači da će biti potrebno uložiti više napora u sve, ali u isto vreme vama donosi istrajnost i želju da ne odustajete. Tokom ovog meseca sposobni ste da komunicirate na pravi način sa poslovnim saradnicima.


U ovom broju još i …

  • VESTI IZ PRIVREDNE KOMORE SRBIJE
  • NIS PREDSTAVIO IZVEŠTAJ O ODRŽIVOM RAZVOJU ZA 2014. GODINU Stabilno poslovanje, uz neto dobit
  • UNIDOCS BUSINESS BOX ZA EFIKASNIJE POSLOVANJE Napredna verzija OSA softvera
  • BIS-WEB POSLOVNI PROGRAM Minimalni troškovi, najbolji rezultat
  • VEŠTINA KOMUNIKACIJE Pošaljite pravu poruku
  • POSLOVNA SAZNANJA Mindfulness – prirodan lek protiv stresa
  • DR VESNA MATIĆ: FINANSIJE SRPSKE (3) Finansijski genije dr Laza Paču
  • Sledeći broj Magazina Biznis izlazi 20. septembra 2015.
Podelite ovaj tekst: