OSA RAČUNARSKI INŽENJERING: Kako to i ERP i DMS zajedno?

Izuzetan kvalitet uz mala ulaganja je obezbeđen time što korisnik UniDocs Business Box sistema u jednoj ceni i instalaciji dobija upravljanje poslovanjem (ERP), dokumentima (DMS), poslovnim procesima (WfMS), podršku odlučivanju (BI) i još mnogo toga

osa-racunarski-inzenjeringKako živimo u eri rapidnog razvoja informacionih tehnologija svakoga dana se upoznajemo sa značenjem neke nove skraćenice tj. osobine informacionog sistema koji po pravilu može automatizovati samo jedan deo našeg poslovanja, pa tako danas imamo one dobro poznate ERP, DMS, CRM, BI, DWH, HR i one malo manje poznate ERM, WfMS, CMS… UniDocs Business Box briše granice između ERP, CRM, DMS, BI, WfMS i ostalih skraćenica i definicija i dosledno sprovodi ideju integrisanog upravljanja svim poslovnim procesima, poslovnim dokumentima, poslovnim promenama i podacima koji u svakom trenutku predstavljaju povezanu celinu u kompaniji.

Šta to konkretno znači?

To znači da je UniDocs skoro dve decenije na našem tržištu poznat kao napredni sistem za upravljanje dokumentima i poslovnim procesima (DMS) čijim se uvođenjem sva ulazna i izlazna poslovna dokumentacija klasifikuje (ugovori, fakture, dopisi, radni nalozi, prijemnice…) i smešta na centralizovanu lokaciju u okviru koje se kasnije lako višekriterijumski pretražuje i pronalazi. Originali dokumenata se čuvaju u arhivi a zaposleni rade sa njihovim elektronskim kopijama. Time se osigurava veća brzina i pouzdanost distribucije, razmene, overe i pristupa dokumentaciji.

Opširnije u štampanom izdanju


U ovom broju još i …

  • VESTI IZ PRIVREDNE KOMORE SRBIJE
  • NIS PREDSTAVIO IZVEŠTAJ O ODRŽIVOM RAZVOJU ZA 2014. GODINU Stabilno poslovanje, uz neto dobit
  • UNIDOCS BUSINESS BOX ZA EFIKASNIJE POSLOVANJE Napredna verzija OSA softvera
  • BIS-WEB POSLOVNI PROGRAM Minimalni troškovi, najbolji rezultat
  • VEŠTINA KOMUNIKACIJE Pošaljite pravu poruku
  • POSLOVNA SAZNANJA Mindfulness – prirodan lek protiv stresa
  • DR VESNA MATIĆ: FINANSIJE SRPSKE (3) Finansijski genije dr Laza Paču
  • Sledeći broj Magazina Biznis izlazi 20. septembra 2015.
Podelite ovaj tekst: