MESEČNI HOROSKOP ZA POSLOVNE LJUDE U 2011: Šta kažu zvezde za biznis u julu i avgustu

Ovan

Zahvaljujući dobroj strategiji umete da privučete pažnju poslovnih partnera i da istaknete svoje sposobnosti, tako da vam često pripada neka zapažena uloga. Saradnici uvažavaju vaš uspeh, što vam dodatno omogućava šire kontakte ili veću slobodu poslovnog izražavanja. Važno je da napravite dobar izbor. Nakon test situacija, očekuje vas ubrzano napredovanje.

Bik

Ozbiljno razmišljate o primeni nekih savremenijih modela u poslovanju i delujete vrlo ambiciozno pred svojim saradnicima. Prednost dajete poslovima koji donose praktične rezultate. Imate dovoljno energije i želite da poboljšate svoj materijalni status. Različite ponude i događaje procenjujete na osnovu kriterijuma vrednosti. Imate dobru taktiku. Očekuje vas napredovanje.

Blizanci

Uz ideje koje imate stalo vam je da se nametnete pred uticajnim saradnicima ili prilikom donošenja važnih odluka. Aktivno učestvujete u novim događajima i težite ka profesionalnom usavršavanju, ali vaše poslovno-finansijske mogućnosti u velikoj meri zavise od situacije koju diktiraju vaši saradnici ili pretpostavljeni. Važno je da pravilno dozirate svoje zahteve u skladu sa zajedničkim interesima.

Rak

Imate utisak da se nalazite u delikatnoj situaciji, jer vam se čini da trpite zbog nečijeg osporavanja ili zbog sukoba oko poslovnih interesa. Na sreću, to je prolazna faza, nemojte gubiti samopouzdanje i kontrolu nad važnim događajima. Nova poslovna strategija može da vam obezbedi bolje uslove i pozitivne rezultate.

Lav

Nalazite se u kreativnoj fazi i važno je da jasno definišete svoje poslovne ciljeve u dogovoru sa pouzdanim saradnicima. Pažljivo proveravajte nove informacije na poslovnoj sceni kako biste ostvarili svoje dugoročnije interese. Novu priliku i poslovne kontakte treba posmatrati u dugoročnijoj perspektivi. Zatražite savet pre nego što se upustite u novu poslovno-finansijsku akciju.

Devica

Potrebno je da osmislite bolji profesionalni nastup, koji će vam omogućiti da opravdano nametnete svoju ulogu u društvu saradnika. Uz probrane diplomatske manire pokušavate da forsirate događaje u kojima se rešavaju važni poslovno-finansijski interesi. Dobro razmislite pre nego što se odlučite za osnovnu strategiju.

Vaga

Podstičite kod sebe kreativnu radoznalost i samopouzdanje, kao dodatne sposobnosti za ubrzanim profesionalnim napredovanjem. Potrebno je da proširite svoje saznajne vidike i da se prilagođavate na različite uslove poslovanja. Nakon velikog zalaganja uslediće i pozitivni rezultati. Sa ponosom i bez lažne skromnosti možete da obeležite svoj profesionalni uspeh.

Škorpija

Delujete vrlo ambiciozno sa idejama koje imate i zahtevno pred saradnicima. U želji da ostvarite uspešne rezultate spremni ste da prekoračite neke utvrđene standarde u poslovnom izražavanju. Imate dovoljno energije i nalazite se u kreativnoj fazi, stalo vam je da poboljšate svoj poslovni status. Uz dobru volju neophodno vam je dosta strpljenja i mudrosti.

Strelac

Poslovna dinamika nameće nove dileme u odnosu sa saradnicima, okolina vam daje do znanja da ne odobrava uvek vaše stavove ili ponašanje. Ipak, strategija koju sprovodite na kraju donosi pozitivne rezultate, naročito u finansijskom smislu ili u pravcu profesionalnog usavršavanja. Preostaje vam da unapredite svoju popularnost u poslovnom okruženju. Nema potrebe da zaoštravate rivalski odnos sa partnerima u poslu.

Jarac

Delujete odlučno u svojim namerama i umete da ostavite dobar utisak u susretu sa saradnicima. Okolnosti su na vašoj strani i do izražaja dolaze vaše pregovaračke ili praktične sposobnosti. Važno je da u odlučujućem momentu pravilno dozirate svoju prednost u odnosu na poslovne konkurente. Povremeno vašu pažnju zaokupljaju poslovi koji podrazumevaju određeni stepen rizika.

Vodolija

Pred saradnicima delujete vrlo zahtevno i preduzimljivo, često se nalazite u dobroj poziciji kada se odlučuje o širim poslovnim interesima. Budući da ste vi osoba koja vodi računa o svom profesionalnom usavršavanju i materijalnim interesima, teško možete da se pomirite sa situacijom da neko ograničava vaše zahteve. Imponuje vam posao u kome do izražaja dolaze vaše liderske sposobnosti.

Ribe

Pažljivo analizirate različite prilike na poslovnoj sceni i ne želite da se pomirite sa nekim prosečnim standardima koji vladaju u vašoj okolini. Tražite efikasniji model poslovanja kako biste unapredili svoju poziciju, ali postoje situacije koje zahtevaju širi dogovor ili kompromis. Saradnici vam zameraju da olako prelazite preko određenih ponuda ili da se suviše rukovodite samo ličnim procenama. Razmislite o tome.

 

 

Podelite ovaj tekst: