MESEČNI HOROSKOP ZA POSLOVNE LJUDE U 2011: Šta kažu zvezde za biznis u junu i julu

Ovan

Ovo je mesec koji nagrađuje hrabrost i samopouzdanje, čak i kada se osećate nesigurno. Organizovanost i optimizam doneće najbolje rezultate u bilo kojoj situaciji kada treba da motivišete druge. Pozitivan stav biće naročito uticajan kada je vaš učinak u pitanju. Ne budite impulsivni. Tvrdoglavost će doneti sebičnost što bi moglo da otera važne saveznike. Naučite da kanališete svoju energiju.

Bik

Ovo je period koji obećava mnogo prilika. Budite spremni i otvoreni jer možete da postignete uspeh. Razmislite o bilo kakvom putovanju ili dodatnoj obuci koja će unaprediti vaše mogućnosti. Unesite inovativne ideje kao i kooperativniji pristup. Imaćete uticaj na kolege i poslovne partnere. To će vam pomoći u bilo kojoj oblasti koju želite da promenite ili razvijete.

Blizanci

Ovog meseca nećete uvek biti na pravom mestu. Budite organizovaniji da biste sve postigli. Pokušajte da završite jedan posao pre nego što započnete drugi. Očekujte stabilan napredak i preduzmite korake da poboljšate svoje veštine. Ovo je veoma dobar period za obuku i vreme za velike promene. Ponekad je gubitak samo kraći put prema boljoj budućnosti.

Rak

Vaša karijera je na raskrsnici. Ukoliko ste fleksibilni pronaći ćete mnoge izvore za kontakte i informacije. Promena uobičajenog načina rešavanja stvari biće veoma uznemirujuća za one koji su tvrdoglavi i tradicionalni. Možda ćete morati da se odlučite gde da usmerite svoju energiju. Ukoliko ste zadovoljni na poslu, nastavite da se fokusirate na projekte koje ste započeli. Faza planiranja nečeg novog mogla bi da potraje duže. Budite strpljivi.

Lav

Ovog meseca balansiraćete između zahteva i interesa. Neobuzdana energija ohrabriće vas da požurite. Pokušajte da održite dobre odnose na poslu. Budite spremni da tolerišete tvrdoglavost šefa, klijenta ili saradnika kojima je posebno važan „njihov način”. Ne dozvolite da kritika utiče loše na vas.

Devica

Timski napori biće zanimljivi i zahvalni. Budite uporni u bilo kojoj oblasti za koju ste zainteresovani. Stabilan ali nežan pristup mogao bi vas dovesti do značajnih otkrića. Talas komunikacije iz više izvora mogao bi izazvati rasejanost koja će vas dovesti do greške. Budite spremi da se prebacujete sa zadatka na zadatak.

Vaga

Ovaj mesec donosi pozitivne odnose sa klijentima i saradnicima. Ne plašite se da raskinete sa prošlošću i da krenete u novom pravcu. Možete očekivati da ljudi pozitivno reaguju na vaše ideje. Podučavanje i marketing biće posebno interesantni za vas. Prihvatite stavove osoba koje viđate svaki dan. To će biti posebno cenjeno od strane saradnika i klijenata.

Škorpija

Zahtevi sa kojim se susrećete na poslu doneće vam više stresa nego što ste mislili. Ukoliko osetite nezadovoljstvo u vezi sa saradnicima ili pretpostavljenima, učinite sve što možete da prevaziđete taj problem. Veoma pozitivna energija uskoro će vam doneti dodatne mogućnosti u poslu. Ukoliko želite da unapredite svoje izglede u vezi sa karijerom potražite dodatnu obuku kako biste usavršili svoje veštine.

Strelac

Velike ambicije su dobra stvar, ali kada balansirate između mnogo različitih obaveza, podataka i ličnih interesa može se desiti da postanete rasejani. Korisno je povremeno usporiti, ponovo razmotriti svoje pozicije i napraviti plan i program. Razmena mišljenja sa nadređenima možda se neće odvijati kako očekujete. Dajte sve od sebe da budete što je moguće veći diplomata.

Jarac

Držite se uobičajene rutine i trudite se da napravite čvrst temelj za specifične ciljeve. Vaša sposobnost da budete i praktični i zabavni na svoj način podići će vam moral. Lako se može desiti da budete neko u kome će drugi pronaći izvor dobrog raspoloženja. Umrežavanje sa ljudima pomoći će vam da poboljšate svaku situaciju.

Vodolija

Izazovi sa kojima ćete se susresti ovog meseca mogli bi vas dovesti do dugoročnog uspeha. Budite sigurni u sebe ukoliko ste u potrazi za poslom. To će vam pomoći da predstavite sebe u najboljem svetlu. Budite otvoreni za nove stvari ili se upustite u nešto posebno izazovno. Nemojte se ograničavati kada je karijera u pitanju. Budite strpljivi ukoliko se susretnete sa tvrdoglavim ljudima koji zahtevaju da se držite uspostavljene rutine.

Ribe

Možda ćete se osetiti nemotivisano ovog meseca. Kratak odmor mogao bi da vrati stvari na svoje mesto. Ljubazno i iskreno zauzimanje za saradnike je odličan način da motivišete druge. Pozitivan stav i volja da istupite i preuzmete akciju izgradiće vašu reputaciju dobrog radnika i potencijalnog lidera. Obično niste svojeglavi, ali možete biti beskompromisni u suočavanju sa drugim osobama.

 

Podelite ovaj tekst: