TANASIS KACIRUMPAS, VIP MOBAJL: Kvalitet mreže i usluga garancija uspeha

Kompanija Vip mobajl za protekle četiri godine uložila 660 miliona evra u licencu i poslovanje u Srbiji. U prvom kvartalu 2011. ostvarili rast prihoda od 30 odsto u odnosu na prethodnu godinu. Usluga prenosivosti broja uvodi se u julu

Vip mobajl je najveća grinfild investicija u Srbiji još od 2007. godine. Za protekle četiri godine uloženo je 660 miliona evra u licencu i poslovanje. Uprkos recesiji, samo tokom 2010. uložili smo više od 47 miliona evra, pre svega u savremenu mrežu i otvaranje novih prodajnih centara, uz dodatnih skoro 14 miliona evra u prvom kvartalu 2011. Kontinuirana investicija pokazuje snažnu posvećenost tržištu Srbije, na koje stalno donosimo nove tehnologije i napredne mobilne proizvode i usluge. Na četvrti rođendan Vip beleži rast u svim poslovnim segmentima. U prvom kvartalu ove godine ostvarili smo rast prihoda od 30 odsto u odnosu na prethodnu godinu. Krajem marta 2011. imali smo 1,4 miliona korisnika i tržišno učešće od preko 14 odsto. Napredak u poslovnim rezultatima zasnovan je na neprekidnom ulaganju u atraktivne ponude, najsavremeniju mrežu i najbolje korisničko iskustvo.

Ovako Tanasis Kacirumpas (Thanasis Katsiroumpas), predsednik Upravnog odbora Vip mobajla, u razgovoru za Magazin Biznis objašnjava ostvarene rezultate, povodom obeležavanja četiri godine poslovanja u Srbiji. On kaže da stalan rast kompanije potvrđuje da su građani prepoznali Vip kao pravu alternativu na tržištu mobilnih komunikacija Srbije.

Opširnije u štampanom izdanju

Podelite ovaj tekst: