MILAN RISTIĆ, PREDSEDNIK I VLASNIK AGENCIJE PROFILE: Nova paradigma uspešnog biznisa

U nauci i biznisu još uvek postoji sukob oko toga „ko je glavni“ – marketing ili brending. Rešenje u korist napretka biznisa nije u sukobu profesionalnih sujeta, već u sinergiji znanja i ljudi. Zato naš „model znanja“ donosi uspeh

Milan Ristić

Za samo deset meseci primene našeg modela, mi smo kod klijenata ostvarili izuzetne poslovne i finansijske rezultate, čak i u slučajevima kada nismo mogli da primenimo kompletan sistem projektovanih aktivnosti. Ključ uspeha je sinergija između top menadžmenta kompanije – klijenta i ekspertskog tima agencije Profajl. Drugi uslov je jasna i precizna podela poslova i odgovornosti, a treći disciplina u realizaciji dogovorenog. U svim firmama gde su bila ispunjena ova tri uslova, naš model znanja postao je model tržišne moći za naše klijente.

Ovako je Milan Ristić, predsednik i vlasnik agencije Profajl (Profile) objasnio prve rezultate novog, jedinstvenog “modela znanja” koji je ova marketinška i konsalting agencija uvela na tržište početkom 2012. godine.

Reč je o modelu koji kombinuje segmente marketinga, brendinga, konceptinga i menadžmenta. U razgovoru za Magazin Biznis, Milan Ristić ističe da je to nova paradigma uspešnog biznisa. O čemu je reč? Zašto se tim agencije Profajl odlučio za novi „model znanja“ i šta su njegove prednosti?

Opširnije u štampanom izdanju

Podelite ovaj tekst: