У ПОСЕТИ БЕОГРАДСКОЈ ФИРМИ „МОЈ БИЦИКЛ”: Уникатни двоточкаши са Карабурме

Брачни пар Душанка и Љубомир Вучковић стварају бицикле који привлаче пажњу живописним бојама и аутентичним уникатним дизајном. Купци по жељи могу да мењају детаље. Највећа потражња долази из света уметника. Могу се наручити и корпе од дрвета које Вучковићи такође производе

Љубомир и Душанка Вучковић

Љубомир и Душанка Вучковић

Маштовитост и иновативност стварају најневероватнија дела и бизнис који изазива дивљење. Лепотом и ексклузивношћу фирма „Мој бицикл”, коју су осмислили двоје младих људи, брачни пар Душанка и Љубомир Вучковић, представља необичан бренд ручно рађених бицикала, уникатних и јединствених на нашем тржишту.

У малој, бајковито обојеној кућици на Карабурми, затекли смо Љубомира, по образовању метеоролога али и врсног музичара, како дотерује један од десетак прелепих двоточкаша поређаних у невеликој радионици. Његова супруга, по образовању дипломирани филолог, са дугогодишњом праксом у трговинским фирмама, придружила нам се у занимљивом разговору нешто касније.

– Ми смо већ дуже време размишљали да наше знање, умешност и дар за ручно стваралаштво претворимо у бизнис. Волео сам да правим разне предмете од дрвета и других материјала, а моја супруга је стекла драгоцено искуство у спољној трговини, које користимо и за ове послове. Низ околности је утицао да почнемо да осмишљавамо нашу будућност приватних предузетника – истиче за Економетар љубазни домаћин Љубомир и наставља:

– Желели смо да то не буде нешто већ виђено и стереотипно. Претраживали смо интернет, али ништа није привукло нашу посебну пажњу. Идеја нас, међутим, није напуштала, машта такође.

Опширније у штампаном издању


У овом броју још и …

  • Да ли видимо управљање Интернетом 2016.
  • Обележен међународни Дан девојчица у ИКТ
  • 60. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ТЕХНИКЕ И ТЕХНИЧКИХ ДОСТИГНУЋА: Техничким речником речено – савршен сајам
  • РАДНИ ДОРУЧАК СА ЧЛАНОВИМА ФИСКАЛНОГ САВЕТА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ: Добар старт, али реформе и даље неопходне
  • ВЕСТИ ИЗ ПРИВРЕДНЕ КОМОРЕ СРБИЈЕ: Енергетски менаџмент стартује у српској индустрији
  • У фокусу: У Хемофарму најбољи услови за рад
  • У ПОСЕТИ БЕОГРАДСКОЈ ФИРМИ „МОЈ БИЦИКЛ”: Уникатни двоточкаши са Карабурме
  • Следећи број Економетра излази 7. јуна 2016.
Podelite ovaj tekst: