Нови концепт уживања

Компанија Гранд Кафа представила је 13. марта нови бренд под називом Grand Pleasure (ГП) – линију топлих инстант напитака: инстант, капућино, 3 у 1 и 2 у 1 и ГП чајеве.

Представник шпанске компаније SEDA Алехандро Мурга и Grand Pleasure тим

Представник шпанске компаније SEDA Алехандро Мурга и Grand Pleasure тим

ГП је јединствен по томе што, поред производа, нуди свеж, другачији приступ животним задовољствима – посебан концепт уживања намењен свима који негују „свој начин” уживања.

Основна порука Grand Pleasure јесте да не постоји универзални концепт – свако има „своје уживање“ и могућност да изрази и креира сопствени свет задовољства. Тако је створен Grand Pleasure као бренд који подржава све оне који граде сопствени концепт уживања.

Линија кафених напитака Grand Pleasure, инстант, капућино, 3 у 1 и 2 у 1 кафе, настала је као резултат сарадње стручњака Гранд Кафе са водећим европским произвођачем инстант кафе, шпанском компанијом SEDA Solubles.

– Тренд у свету је све већа тражња за инстант напицима као одговор на брз и динамичан начин живота. Чак и друштва која су традиционално била окренута чају, као што су Енглеска и Кина, сада постају велики потрошачи инстанта. ГП се и својим квалитетом и концептом уклапа у светске токове – рекао је Горан Радовановић, директор стратешког развоја у компанији Гранд Кафа.

Грандова стручна испитивања укуса потрошача, током дегустација између више реномираних европских произвођача инстант кафе, потрошачи су готово једногласно одабрали SEDA производ. Занимљиво је да је SEDA инстант најпопуларнији укус инстант кафе у Великој Британији. То је, како истиче Радовановић, било довољно да се компанија одлучи за сарадњу са овим угледним европским произвођачем инстант кафе.

Концепт Grand Pleasure јединствен је по томе што, поред кафе и чајева, нуди и посебну ГП музику, слатки програм, виртуелни свет ГП сајта као водич кроз задовољства (www.grandpleasure.com), места на којима се може уживати.

Из компаније Гранд Кафа су најавили и отварање два Grand Pleasure кафеа у самом центру Београда у наредних месец дана.

– Grand Pleasure припрема још многа изненађења. Осим сегмента производње, желимо да се докажемо и у угоститељству. Очекујемо да ћемо у томе успети јер Grand Pleasure кафеи нуде један нов, свеж и другачији концепт уживања – истакла је Дарија Танкосић, ПР менаџер Гранд Кафе.

Podelite ovaj tekst: