ПОСЛОВНЕ УНИФОРМЕ – ПОРОДИЧНИ БИЗНИС ПРЕДУЗЕЋА НАГ

Сестре Александра и Гордана већ осам година успешно израђују пословне униформе и имају стотинак задовољних клијената. Најтежи период за Александру Поповић, власницу предузећа „НАГ Пословне униформе“, била је петогодишња отплата кредита Фонду за развој, али сада је то прошлост једне успешне пословне приче

uniforme-nagЖене у Србији у све већем броју освајају приватни бизнис упркос многобројним тешкоћама. Упорне и одлучне, доследне у својој намери, оне углавном остварују своје добро осмишљене пројекте. Једна од успешних предузетница је и Александра Поповић, мајка две ћерке, Драгане (12) и Николине (11), власница породичне фирме „НАГ Пословне униформе“ д.о.о. Нови Београд, која се бави дизајнирањем и производњом пословних и радних униформи.

Александра Поповић је дипломирала на Факултету примењених уметности и дизајна у Београду 2000. године. Стечено знање кроз занатску праксу кројача конфекционара и ликовности, која је битна на уметничкој Академији, Александра је применила у свом двадесетогодишњем раду. Прву самосталну модну ревију „Жене на ивици нервног слома“, имала је 1993. године, а затим су се низале остале ревије на домаћој и регионалној сцени (www.modnidizajner.com).

Фирму НАГ д.о.о. Пословне униформе основала је 2005. године, са циљем да са својим тимом стручних сарадника понуди на једном месту комплетну припрему, од дизајна до готовог узорка. Александра сматра да је једнако важно имати сопствени дизајн и препознатљив визуелни идентитет, као и лого фирме кроз који се брендира компанија. Једнообразност одевања у пословном свету упућује на избор квалитета производа и не скреће пажњу на појединца у колективу.

Опширније у штампаном издању


У овом броју још и …

  • ВЕСТИ ИЗ ПРИВРЕДНЕ КОМОРЕ СРБИЈЕ
  • ПОЗИВ ЗА ПРИЈАВУ НА МБА ПРОГРАМЕ COTRUGLI BUSINESS SCHOOL Освојите једну од 12 стипендија
  • НАЈБОЉА ТЕХНОЛОШКА ИНОВАЦИЈА 2013. „Смартинг“ за бољи рад мозга
  • ПОМОЋ ЕВРОПСКЕ УНИЈЕ И ВЛАДЕ ШВАЈЦАРСКЕ ЗА ЈУГ И ЈУГОЗАПАД СРБИЈЕ За женско предузетништво око 62.000 евра
  • СВЕЧАНО ОТВОРЕН ХОТЕЛ КРАУН ПЛАЗА БЕОГРАД Нови бисер Делте и Београда
  • НИКОЛА ЛУКИЋ: ПЕЊАЊЕ УЗ ЛИТИЦУ (4) У стилу „пит бул теријера“
  • ИСАК К. АДИЖЕС: АДИЖЕС О МЕНАЏМЕНТУ (11) Шта привреду чини успeшном
  • ПРЕДСТАВЉАМО НАЈНОВИЈА ИЗДАЊА У ОБЛАСТИ ЕКОНОМИЈЕ Нови модел за оцењивање запослених
  • Следећи број Економетра излази 4. марта 2014.
Podelite ovaj tekst: