Предузетништво у области пројектовања и опремања

Млади брачни пар архитеката, Наташа и Милан Бркић власници Про Стори фирме која пројектује грађевинске и друге објекте, истичу да су пропали инвеститори којима је циљ био да се обогате за кратко време

projektovanjeКад се девојка са 25 година и дипломом Архитектонског факултета у Београду определи за предузетништво, као што је то учинила наша саговорница Наташа Бркић, нема сумње да је реч о храбром потезу. Наиме, Наташа је заједно са супругом Миланом, такође архитектом, данас власница Про Стори д.о.о. фирме (Pro Story), а у бироу брачног пара Бркић запослено је пет жена и двојица мушкараца. Запослени, који чине успешан тим, уживају све погодности које пружа фирма чији је рејтинг висок, обезбеђен поштеним радом и на врхунски урађеним пројектима, увек испоштованом року са инвеститорима, од којих су многи и њихови стални клијенти.

У разговору за Економетар, Наташа Бркић позитивно оцењује сарадњу са општинама, што објашњава поштовањем свих прописа, што им је донело поверење и углед код локалних власти.

Наташа Бркић и њен супруг Милан заједно су већ 18 година, имају двоје деце – Данијелу (8) и Хелену (3). Савладали су многе препреке и изазове и сами реновирали породичну кућу Миланових родитеља на Чукарици. У тој кући је сада смештена и њихова фирма, основана уз помоћ 20.000 евра кредита Фонда за развој Србије. Остали су верни идеји, која их је водила од самог почетка, да савремене естетске форме приближе буџету клијента, ма колики он био. Залагања овог брачног пара архитеката су да допринесу да амбијент у коме тече свакодневни живот буде испуњен енергијом и инспирацијом, а не незадовољством и деструкцијом.

Про Стори запошљава архитекте, дизајнере и комерцијалисте а сарађује и са великим бројем произвођача и занатлија. Кад се сведу резултати рада њиховог архитектонског тима, долази се, зацело, до импозантног броја реализованих пројеката: шест-седам зграда, пословни апартмани у Мионици, десет стамбених насеља, низ ентеријера и пројеката који чекају на реализацију у које спада и стамбено насеље на Видиковцу од 160.000 квадратних метара.

Опширније у штампаном издању

Podelite ovaj tekst: