ПРОИЗВОДЊА ЗДРАВИХ НАМИРНИЦА: Добар и укусан залогај

Власница фирме БАГ, Бечејске пекаре, Тривит-Пека и Тривит Бечеја, докторка Вера Шћепановић недавно је започела производњу хлеба „тонус“, без брашна“, из целог проклијалог зрна пшенице, без адитива

zalogajАтрактивна паковања додатака јелима, сушеног поврћа без конзерванса и других кулинарских зачина, али и „тонус“ хлеб без брашна и адитива, штрудле са орасима и воћем, као и бројни други производи – пунили су изложбени простор компанија БАГ из Бачког Градишта и Тривит-Пека на привредној изложби ФРЕЈА форума одржаној 14. новембра у хотелу Kонтинентал.

Власница БАГ-а, докторка Вера Шћепановић, упорним и успешним радом саткала је завидан пословни пут. Прво је 1992. године основала предузеће Мега Трејд које и данас успешно послује. Заокружен процес производње здраве хране „од њиве до трпезе” повезује у сестринским фирмама млинске и пекарске индустрије Тривит-Пек, Бечејске пекаре и Тривит Бечеја, а затим долази на чело БАГ-а. Ово предузеће је данас лидер у производњи семенске робе, свежег и сушеног поврћа без конзерванса и зачина, сачињених од искључиво свежег поврћа. Некадашња основна сировинска база за потребе „Подравке“ у Хрватској, унапређењем и заокруженим процесом производње осваја бројна признања и награде међу којима је велика златна медаља за квалитет за „баг“ додатак јелима са поврћем и мешавину сушеног поврћа и зачина за рибљу чорбу, као и апсолутни шампион квалитета Новосадског пољопривредног сајма у категорији додатка јелима, жиг „здрава храна“ и друга признања.

Зачини и сушено поврће значајно побољшавају квалитет и здравствену подобност хране у коју се додају.

Опширније у штампаном издању

Podelite ovaj tekst: