СТУДИО „МАРУШКА”: Префињена елеганција свиле

Мараме, ешарпе и кравате које носе уметнички потпис „Марушка” постале су саставни део униформи Аеродромa Београд, Јата, а поверење су им поклонили и Агробанка, Привредна банка Београд, Телеком, Народна банка Србије и друге компаније и институције

maruskaНа посебно организованој привредној изложби у оквиру међународног скупа ФРЕЈА форум 09 о демократији, једнаким могућностима и квалитету живота, који је одржан од 13. до 15. новембра у хотелу Континентал у Београду, представиле су се фирме из Србије, Хрватске, Црне Горе. Међу њима је био и Уметнички студио „Марушка“ из Прељине код Чачка. Штанд окићен прелепим свиленим марамама, ешарпама, шаловима и краватама привлачио је пажњу многобројних посетилаца скупа.

Развојни пут студија „Марушка“ био је дуг и изазован, осликан чаробним мотивима идејног творца и оснивача предузећа – Марушке Топаловић.

Из мале радионице Домаћа радиност МТ, за шеснаест година рада прерасли су у добро организовано предузеће. Бренд „Марушка“ је данас на тржишту синоним за префињену и високу елеганцију свилених марама, сатенских ешарпи, вунених шалова, кравата, хаљина од најфиније висококвалитетне свиле…

Мараме израђују ручно и машински и сваки сликани мотив чини производ малим уметничким делом. Ручна завршна обрада чини овај бренд лидером у области модних детаља на српском тржишту. Све мараме рађене руком су уникатне. Свака од њих узме се у руку 32 пута пре него што се савије у кутију.

Опширније у штампаном издању

Podelite ovaj tekst: