ŠESTA REDOVNA SKUPŠTINA SAM: Milan Petrović novi predsednik

Na šestoj redovnoj Skupštini SAM-a, 29. januara, jednoglasno je izabrano novo rukovodstvo SAM-a. Na čelu asocijacije u naredne dve godine biće generalni direktor kompanije Centro Štampa

Milan Petrović

Milan Petrović

Milan Petrović, generalni direktor kompanije Centro Štampa, novi je predsednik Srpske asocijacije menadžera. Dosadašnji predsednik asocijacije, Bojan Radun, vršiće funkciju izvršnog potpredsednika, odlučeno je na Šestoj redovnoj Skupštini SAM-a, održanoj 29. januara, kada je jednoglasno izabrano novo rukovodstvo SAM-a. Tom prilikom izabran je i novi sastav Upravnog odbora koji čine brojni priznati menadžeri i privrednici. Izabrano novo rukovodstvo vodiće SAM u naredne dve godine, a prioriteti tokom njihovog mandata biće novi doprinosi razvoju srpske privrede i društva, jačanje saradnje sa menadžerima iz regiona i Evrope, kao i osnaživanje partnerstava u samoj asocijaciji. Predsednik Skupštine SAM-a u naredne dve godine biće Dejan Nedić, direktor Draftfcb Afirma.

U svom obraćanju, novi predsednik je zahvalio svima na podršci i na ukazanom poverenju i izrazio spremnost i odgovornost da nastavi da jača SAM i da unapređuje poslovno okruženje.

„Svi mi imamo odgovornost i obavezu da svojim radom ojačamo privredu ove zemlje i povedemo je napred. Naše poslovanje bi trebalo da unapredi poslovno okruženje, ali i da donese boljitak društvu u celini. Posao nas menadžera jeste da budemo partner Vladi Srbije i da svoje znanje i iskustvo iskoristimo tako da pomognemo tamo gde je pomoć neophodna. Kroz promociju i afirmaciju menadžerske profesije imamo mogućnost da damo primer i šansu mladim ljudima, a mi ćemo se kao tim zalagati da sve mogućnosti iskoristimo na pravi način“, poručio je Milan Petrović, novoizabrani predsednik asocijacije.

Opširnije u štampanom izdanju

Podelite ovaj tekst: