Слатки бизнис породице Калуђеровић

Марина и Андрија Калуђеровић, некад власници пекаре, упустили су се у амбициозни бизнис ручне израде пралина од органских сировина без конзерванса. Чоколада је белгијска, док су додаци, који дају специфичан укус, обавезно оригинални

kaludjerovicАтрибут сладак најверније ће осликати и дочарати породични бизнис брачног пара Марине и Андрије Калуђеровић, који су 2004. одлучили да тежак пекарски занат, којим су се бавили две деценије, замене отварањем једине и јединствене чоколатерије у нашој земљи.

„Сан Марина“ је назив овог чоколадног раја, у коме вам на располагању стоји осамдесет врста пралина најневероватнијих и најнезамисливијих садржаја. Само је белгијска оригинална чоколада, најбољег квалитета, увек иста.

Пралине су ручно рађене и рецепти су највећа и строго чувана тајна, јер су сви потекли од њихових стваралаца, односно захваљујући машти и креативности свих чланова породице коју, осим Марине и Андрије, чине синови Александар, двадесетогодишњак и ускоро машински инжењер, две године млађи Никола, матурант у Осмој београдској гимназији, као и ћерка Андријана, ученица VI разреда основне школе и IV разреда музичке школе.

И деца имају задатке

У разговору за Економетар Андрија Калуђеровић наглашава:

– Наш најстарији син, Александар, свакодневно учествује у планирању послова, без обзира на обавезе које има на факултету. И остали чланови породице имају своје радне задатке, који су за њих стална, готово свакодневна обавеза. Нас двоје, супруга и ја, немамо радно време: у послу смо од јутра до касне вечери.

Опширније у штампаном издању

Podelite ovaj tekst: